miércoles, 18 de marzo de 2020

L’Acció, dilluns 8 de juny de 1.936 pàg. 3


CONSTITUCIÓ DE LA JUNTA ARBITRAL PER ALS CONFLICTES DEL CAMP.

Aquest matí ha pres possessió de la Jurisdicció dels partits de Sabadell i Terrassa la Junta Arbitral que ha d’entendre en la reclamació de parts de fruit i demés aspectes de la llei de contractes de conreu, Junta que es reunirà a Terrassa, en una de les sales del nostre Jutjat d'Instrucció.

Compondran aquesta comissió arbitral les següents persones: Com a vocals conreadors i Rabassaires els senyors Enric Torres i Pla, de Terrassa; Ramón Poc i Casanovas, de Cerdanyola del Vallés; suplents: Ramón Esteve i Torrella, de Barbarà del Vallés; i Pere Aguilera i Garriga, de Rubí.

Els vocals propietaris seran els senyors següents, els quals portaran la representació de l’Institut Català de Sant Isidre: Jacint Argelaguet i Planas, Josep Feliu i Boada; suplents Jaume Gorina i Sala i Josep Cañadell i Raventós.

Actuarà com a secretari d’aquesta comissió el que ho és del Jutjat, d’Instrucció Local, senyor Evarist Casado, i assumirà la presidència de la susdita comissió el Jutge Instructor, senyor Àngel León Lerdo.

CAIGUDA.

En baixar l’escala d'uns soterranis del seu domicili sofrí una relliscada, caient escales avall, la conciutadana, Maria Tapiolas, de 35 anys. domiciliada al carrer Pi i Margall, 73.

Es produí diverses contusions i erosions al cap, les quals li foren curades pel metge de torn al Dispensari.

DETINGUT PER RETENCIÓ D’EINES DE TREBALL.

Ahir fou detingut per la policia Miquel Sellarés i Vives, domiciliat al carrer Sant Francesc, 30, el qual es negà a retornar unes eines que li deixà el ciutadà Josep Renyé.

El valor de les eines ascendeix a la xifra estipulada judicialment per la petita subtracció, i és per aquest motiu que el susdit Sellarés ha estat portat a la presó.

DENÚNCIA PER JOCS PROHIBITS.

A causa d’una denúncia de la guàrdia municipal, ha estat denunciat a la superioritat un establiment públic de la nostra ciutat, el qual ha infraccionat les ordenances municipal, deixant jugar als prohibits.

RECAPTACIÓ DE CONTRIBUCIONS.

El pròxim dimecres dia 10 acaba la recaptació, en període voluntari, de la Contribució del segon semestre d’enguany. L’oficina esta instal·lada al carrer de Puignovell, núm 13.

No hay comentarios: