sábado, 14 de marzo de 2020

El Dia, edició dijous 5 de juny de 1.936, pàg. 2 i 3


L'EXCURSIÓ DE L'ASSOCIACIO DE LA PREMSA.

Han quedat cobertes les places per a l'excursió que efectuarà el proper diumenge, a Santa Fe del Montseny, l'Associació de la Premsa de la nostra ciutat.

La sortida es verificarà a les 8 del matí, de la Plaça de la República.

CICLISTA ATROPELLAT.

Ahir. al captard, quan el ciclista Domènec Moga, de 17 anys, es dirigia per la carretera de Moncada cap a la nostra ciutat, el cotxe 03.542 de la matrícula de Barcelona, que passava per aquell lloc, va atropellar-lo, fent-lo saltar de la bicicleta i ocasionant la corresponent caiguda que fou d'alguna violència.

Sortosament, no rebé cap mena de ferides, segons pogué apreciar-se al Centre Mèdic, en ésser assistit pel metge de torn, que li aprecià tan sols masegament general.

Amb el mateix automòbil que ocasionà l'atropell i que va conduir-lo al referit centre benèfic va. ésser traslladat al seu domicili, del carrer Salmerón, 193.

REBAIXA DE QUOTA D'ENTRADA.

La Junta Directiva del Casino del Comerç, d'aquesta ciutat seguint el costum establert, acorda rebaixar la quota d'entrada per a tots aquells que, dintre el termini del 15 de maig proppassat fins el 15 del present mes de juny, desitgin ingressar-hi com a socis.

ELS DEL RAM DE LA CONSTRUCCIÓ.

A dos quarts de quatre de demà dissabte, a la tarda, tindrà electe en el saló del Cor Els Amics, una assemblea del ram de la construcció, en la qual es parlarà de la caixa de retir obrer, i discussió d’unes bases que s'han redactat per tal d'obtenir diverses millores.

REUNIÓ D’EMPLEATS DE BARBERIES I PERRUQUERIES.

La Junta d’Empleats de barberies i perruqueries ha convocat tots els dependents per a una reunió que tindrà lloc el pròxim dilluns, dia 8, a les 11 del matí, en el local social, Sant Francesc, 52.

CLAUSURA D'UN CURSET D' ESTUDIS.

Demà dissabte, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l'acte de clausura del cercle d'estudis de la Joventut d'Acció Catòlica (centre del Sant Esperit), el qual ha vingut desenvolupant-se amb gran assistència de ,joves i constatat interès, durant el proppassat mes de maig.

No hay comentarios: