sábado, 28 de marzo de 2020

El Dia, edició dissabte 13 de juny de 1.936, pàg. 2


ALTRA DETENCIÓ.

Tal com ahir anunciàvem, la policia local, a més de les detencions de significats elements de dreta i redactors de "Crònica Social", procedí a l'arrest de Manuel Torra Sisquella, tradicionalista, al qual, en un registre practicat en el seu domicili, se li ocuparen algunes armes, segons versió oficial.

PER MENYS DEL QUE VAL EL TERRENY, ES VEN CASA-TORRE

de producció i recreo, amb quatre dormitoris, gran menjador, cuina, cosidor, safareigs, lavabo, etc, tot amb mosaic i enguixat, aigua de la Mina i font pròpia de la mateixa finca, amb uns cent mil pams de terreny, aproximadament. Arbres fruiters, hortalissa i grans dipòsits per a regar. Val uns vuit mil duros i es ven per quatre mil cinc-cents. Dos mil a l'acte i grans facilitats de pagament, pel restant. Situada a la Ciutat jardí, de Terrassa, tocant al bosc de Can Aureli, a divuit minuts de l'estació del tren elèctric. Es podrà habitar tot seguit. Es una ocasió, puix ja actualment, el terreny es paga a 25 cèntims pam. Raó, Ferreteria Paloma, Església, 10 i al carrer Torrella, 14.

LA FESTA BELS BARBERS.

L’Associació Patronal de Barbers i Perruquers de la nostra ciutat, ha organitzat per al dilluns vinent la seva festa anyal que ha vingut celebrant-se durant els darrers cinc anys amb gran èxit.

En el local de l'Associació, carrer del Vall, 3, es faciliten les invitacions per al gran ball de la nit, a l'Orfeó Terrassa que serà amenitzat per la destacada Orquestra Lucky Band.

Del mencionat local de l'entitat, es partirà a la 1 de la tarda del mateix dia, per tal de dirigir-se a Can Guitart, on es celebrarà el clàssic àpat de germanor i els jocs i actes relacionats amb la festa.

EL CARTELL DE LA FESTA MAJOR.

El dibuixant i cartellista J. Danès, ha lliurat a l’Ajuntament el cartell anunciador dels actes de la Festa Major d'enguany.

Es tracta d'una obra on en franc predomini de blaus, vermells i grocs, s'hi troben els xiquets de Valls, la sardana, una filadora l un pagès, xemeneies, fàbriques i la torre de la Plaça de la República.

El cartell no té pretensions modernistes i per ço descrit es constata que no s’aparta gens de l'estil clàssic.

CICLISTA QUE REP.

El ciclista Gregori Ruiz, de 10 anys, quan aquest matí es dirigia cap al seu domicili, Colom, 198, en passar pel carrer de l'Agricultura a fi de no ésser atropellat per un camió, s'ha deixat caure a terra amb molta mala fortuna, causant-se ferides contuses al braç dret i peu i excoriacions a la regió frontal dreta.

PALETA "AMATEUR” QUE S'ACCIDENTÀ.

Tot practicant diverses reparacions al seu domicili, Vallparadís, 10, Josep Flix Mira, de 25 anys, va picar-se el dit gros amb un martell, en lloc de tocar la paret, causant-s'hi una ferida contusa, que li fou assistida al Centre Mèdic.

No hay comentarios: