miércoles, 4 de marzo de 2020

L’Acció, divendres 29 de maig de 1.936 pàg. 2


«LA TERRA» ES VENDRÀ AL PÚBLIC.

Per acord pres al darrer Congrés general de la «Unió de Rabassaires de Catalunya», d’ara endavant serà venut al públic el seu òrgan de premsa «La Terra». Actualment aquest periòdic és quinzenal i té gratuïtament un tiratge de 25.000 exemplars que són distribuïts entre els afiliats a la «Unió de Rabassaires». Publica articles i informacions sobre la vida rural catalana, sobre organització econòmica i social dels conreadors i en aquesta nova època dedicarà també atenció a les qüestions polítiques i socials d’ordre general.

El primer número que es posarà a la venda serà extraordinari i contindrà tots els debats i acords del darrer Congrés i Assemblees auxiliars, constituint d’aquesta manera un document d’excepcional importància per al coneixement de les orientacions que avui animen els conreadors catalans. Aquest número apareixerà en els primers dies del proper mes de juny i valdrà vint-i-cinc cèntims.

NOTICIARI DEL CENTRE EXCURSIONISTA.

Durant els dies 30 i 31 del corrent i 1 de juny el Centre Excursionista, efectuarà una excursió en autocar, a Saragossa i Monasterio de Piedra, havent-se lograt per aquesta excursió col·lectiva, preus interesantíssims i rebaixats, en els autocars hotels i entrada al Monasterio.

Tots els que desitgin inscriure’s, poden fer-ho avui a la secretaria del Centre, Francesc Macià, número 64, a les 10 de la vetlla.

Pels dies de Pasqua, el Centre Excursionista assistirà al IV Rallye Internacional de Càmping Club, per a quin fi, té inscrites 10 tendes de muntanya, que representaran l’entitat en aquest càmping internacional.

CINEMA AMATEUR.

Anit el Círcol Egarenc i davant nombrosíssims espectadors, tingué lloc la presentació en caràcter privat del film amateur terrassenc «De l’aula a la faula» el qual aquesta nit i en el local de Foment de les Arts Decoratives de Barcelona, s’exhibirà davant el Jurat encarregat de seleccionar el millor film amateur d’enguany.

Es tracta d’un film divertit, tant per les situacions còmiques molt ben resoltes, com per el treball acurat dels seus intèrprets. Naturalment que tractant-se del primer film de «Produccions Paf» no està mancat de certs defectes, però no obstant i això, es un film que dona bo de veure.

No cal dir doncs, que desitjaríem que el fall del jurat qualificador, fos favorable al esforç dels incansables components de «Produccions Paf».

No hay comentarios: