sábado, 14 de marzo de 2020

La Veu de Catalunya, 5 de juny de 1.936, pàg. 18


Passa de cinc-dents el nombre d’alumnes, de matrícula lliure, que seran examinats pel professorat de l’Escola Industrial.

Fou passat davant del Jutjat del Concurs de la Federació Catalana de Cinema «Amateur», el film «De l’aula a la faula», primera producció d’una penya de cineastes del Círcol Egarenc.

Aquest film ha estat presentat, juntament amb altres, per l’entitat terrassenca «Amics de les Arts», per tal que aquesta pugui controlar el fall del Jurat, el qual es fa per puntuació d’entitats.

Malgrat el llarg metratge del film, ha produït bona impressió al Jurat i als qui pogueren assistir a la seva presentació al Foment de les Arts Decoratives.

Fa temps la serventa Trinitat Nieto Rico fou acomiadada de la casa on treballava per sospitar-se que havia sostret un vestit de senyora, una jaqueta, un cinturó i uns vuit metres de roba.

La serventa negà que hagués comés el robatori, però dies després, una filla de la casa on la Trinitat prestava els seus serveis restà admirada en veure com aquesta es passejava per la Rambla exhibint el vestit i la jaqueta com si en fos la seva llegítima propietària.

Fou detinguda, i tornà les peces robades, llevat dels vuit metres de roba, dels quals no se sap que n’ha fet.

Per bé que en la «Sessió» celebrada el dia 24 del passat mes de maig es donà per clausurada oficialment l’actual temporada de sessions de caire musical, hom ha cregut oportú d’aprofitar l’avinentesa de trobar-se a Barcelona la gentil i notable pianista madrilenya Elena Romero, perquè aquesta celebrada concertista donés un recital a l’estatge d’«Amics de les Arts», el proper diumenge, dia 7 a la nit.

Des de diumenge, al Temple parroquial del Sant Esperit, funciona la instal·lació d’altaveus que s’hi ha instal·lat.

No hay comentarios: