jueves, 19 de marzo de 2020

L’Acció, dimarts 9 de juny de 1.936 pàg. 2


INVITACIÓ QUE AGRAIM.

Per part de la Junta Directiva de la Societat local, Círcol Egarenc, hem rebut galant invitació, en la qual se’ns convida als actes que amb motiu de la celebració de les noces d’or d’aquella entitat recreativa, es celebraran, els dies 13 i 14 del corrent mes.

En agrair la invitació, desitgem ben sincerament que tots aquells festeigs que en commemoració del susdit cinquantenari es celebrin en aquella entitat, resultin força concorreguts i que estiguin a l’altura de la distinció que en tots moments s’ha sapigut guanyar el Círcol Egarenc.

NAIXEMENT.

Els joves esposos i bons amics nostres, Natali Sancho i Assumpció Jover, han vist enjoiada la seva llar amb la vinguda d’una xamosa i sanitosa nena, a la qual li serà imposat el bonic nom d’Isabel.

Felicitem als venturosos pares i familiars respectius.

ACLARIMENT DE JUSTÍCIA.

En la nostra edició d'ahir i de resultes d'una informació policíaca, diguérem que el ciutadà Miquel Sellarés havia estat portat a la presó local ran d'una denúncia d’un seu ex-amo.

Ena interessa fer constar que l'esmentat ciutadà solament ha estat denunciat al Jutjat, no havent estat ni un instant a la presó, contràriament a allò que diguérem ahir.

ADVERTIMENT DE L'ASSOCIACIÓ D’EMPLEATS I TÈCNICS.

El C.E. d'aquesta entitat adverteix a tots els membres de Juntes Directives que la reunió del C. C. anunciada per demà dimecres dia 10 tindrà lloc ei dijous dia 11 a la mateixa hora anunciada.

L’AIGUA DEL PANTÀ DE LA XURIGUERA.

Sabem que les aigües del Pantà de la Xuriguera, amb motiu de les darreres pluges han aconseguit un major caudal, cosa que fa suposar que de moment els nostres conciutadans, durant l’estiu que dins pocs dies iniciarem, no hauran de patir per aigua.

Actualment l’aigua del Pantà ha aconseguit arribar a 28 metres d’alçària de la paret. Amb tot, encara falta molta aigua per omplir el llac, doncs l’alçada de la paret és d’uns 42 metres. Podem dir que encara hi cap el doble d’aigua de la que actualment està embassada.

No hay comentarios: