martes, 3 de marzo de 2020

L’Acció, dijous 28 de maig de 1.936 pàg. 2


FESTA HUMANITÀRIA.

El proper diumenge dia 31, a les quatre de la tarda, tindrà lloc al Temple Evangèlic la celebració de la Festa de la Mare, amb recitació de poesies adequades a l’acte i repartició de flors a les mares presents.

Cada dia pren més peu aquesta humanitària festa d’agraïment a les sofertes heroïnes de la llar.

La entrada serà lliure, com de costum, i la col·lecta voluntària que hom hi reculli serà destinada al sosteniment d’un menjador per a infants de pares sense feina que funciona des de fa uns mesos a la Capella Evangèlica Baptista, situada al carrer de Lacy, 18 de Madrid , on un nombre considerable de nens de les llars més pobres de la barriada reben diari nodriment.

INAUGURACIÓ D’UN NOU DOMICILI.

L’ «Estètic Club», agrupament juvenil local, amb motiu d’haver traslladat el seu estatge al de l’Orfeó de Terrassa celebrarà demà passat dissabte, a les deu del vespre en la sala d’actes d’aquesta entitat un lluït ball amenitzat per un notable formació de música moderna. Les senyoretes seran obsequiades amb valuosos regals.

LES “PILLADES” DEL SECRETARI DE SANT CUGAT.

Ha estat posat a disposició del Jutjat d’Instrucció de la nostra ciutat, l’ex-secretari de l’Ajuntament de Sant Cugat, Enric Tudó i Cors, el qual està acusat de malversació de cabals pel valor de 20.000 pessetes.

Començà a instruir les primeres diligències d’aquesta malversació, el Jutjat de Sant Cugat, el qual després de treballs preliminars ha tramés el sumari a la nostra ciutat.

CONFERÈNCIA PER ADRIÀ GUAL.

Diumenge vinent tindrà lloc la darrera conferència del cicle que ha organitzat l’Escola Municipal de Cultura Femenina, la qual conferència anirà a càrrec de l’exquisit conversador Adrià Gual amb el tema «Revisió sintètica de la moda femenina del segle XIX»

Serà donada al Saló de sessions de l’Ajuntament.

LA DARRERA LLIÇÓ D’UN CATEDRÀTIC.

El proper dissabte, amb motiu de la jubilació del professor de la nostra Escola Superior de Treball, senyor Josep Baltà R, se Cela, a l’Escola Industrial aquest senyor hi donarà la seva darrera classe, durant la qual s’acomiadarà de les seves tasques docents.

També el mateix dissabte es celebrarà un àpat d’acomiadament en el Restaurant Les Fonts.

No hay comentarios: