miércoles, 4 de marzo de 2020

El Dia, edició divendres 29 de maig de 1.936, pàg. 2


LA FESTA MAJOR DE SANT PERE.

Totes les entitats i societats recreatives de la barriada de Sant Pere, estan finalitzant els seus preparatius en vistes a la Festa Major d'enguany, que com sempre s'escau en els dies de Pasqua Granada, començant els actes el dissabte al vespre i acabant-se el dilluns a la nit.

A la Parròquia de Sant Pere, hi tindran lloc, també, els tan tradicionals com solemnes actes religiosos de la diada.

Demà oferirem el programa detallat de tots els actes i festeigs, que aquest any prometen ésser més nombrosos i lluïts que mai a la brillantor dels quals, esperem es decidirà a contribuir-hi el temps tan indecís aquests darrers dies.

L’ENEMIC PÚBLIC NÚMERO 1 JA HA ESTAT ALLIBERAT.

Ahir, l'oficialitat de la Presó local, rebé ordre de posar en llibertat al conegut Joaquim Santamaria i Solans, que pel bon nombre de robatoris que amb col·laboracions o pel seu compte va practicar durant la darrera ratxa que es produí a la nostra ciutat, es guanyà amb tota propietat el títol d’”Enemic Públic número 1".

La disposició s'ha portat a !a pràctica per haver lliurat el detingut la fiança que se li exigia por tal d'ésser alliberat.

ALTRE ALLIBERAMENT.

Por ordre superior, ha estat posat en llibertat, Josep Rovira i Pintó, que es trobava detingut a la presó local, acusat d'haver comprat objectes robats.

No hay comentarios: