viernes, 13 de marzo de 2020

L’Acció, divendres 5 de juny de 1.936 pàg. 2


Pròrroga de l’entrada gratuïta de soci a Fraternitat Republicana.

La Junta Directiva de Fraternitat Republicana ha acordat prorrogar l’entrada lliure de soci fins al dia 15 del corrent per a tots els ciutadans que tinguin desigs d’ingressar a aquesta entitat.

ADVERTIMENT ALS COMPONENTS DE LA SECCIÓ D'ESBARJO DE FRATERNITAT REPUBLICANA.

Hom recorda, una vegada més que per a entrar al saló de ball es rigorosament indispensable la presentació del títol de soci del mes en curs, sense el qual no és permesa l’entrada en cap mena de cas.

BALL A LA CASA DEL POBLE DIUMENGE A LA TARDA.

Demà passat a la tarda, es celebrarà al nostre saló ball com de costum, per haver sofert un ajornament el Congrés d'E. R. de C. que havia de celebrar-s'hi.

EL RAM FABRIL I TEXTIL ES REUNEIX AQUEST VESPRE.

A dos quarts de deu d'aquest vespre, es reuniran en assemblea general, i en el Cinema Recreo, els obrers afiliats al ram Fabril i Tèxtil, adscrits a la C. N. T.

En l'ordre del dia de la reunió d'avui, que és una continuació d'allò que es discutí el passat divendres, es parlarà de la creació d'una borsa de treball i també de la confecció d'unes bases de caire moral, bases que juntament amb les aprovades el divendres passat, seran presentades dintre breus dies a la Patronat. després de presentades a la Regional del Ram Fabril i Tèxtil de Catalunya.

ELS METAL·LURGICS CONFECCIONEN UNES BASES MORALS.

Els obrers del ram de la metal·lúrgia, aquest vespre es reuniran en el seu local social de la carretera de Montcada, per tal de discutir sobre alguns punts d’interès.

Sembla que els susdits obrers tenen intenció de produir novament altre conflicte, doncs a l'ordre del dia hi figura com a principal punt de discussió, un apartat el qual diu si es creu convenient la confecció d’unes bases de caire moral.

REBAIXA DE QUOTA D’ENTRADA.

La Junta Directiva del Casino del Comerç, d’aquesta ciutat, seguint el costum establert, acordà rebaixar la quota d’entrada per a tots aquells que, dintre el termini del 15 de maig proppassat fins al 15 del present mes de juny, desitgin ingressar-hi com a socis.

EL CONCURS DE LLENGUATGE DE LA «PROTECTORA».

D'acord amb el que d'un principi s'havia anat anunciant, la Comissió delegada local de l'Associació Protectora de l'Ensenyança Catalana, portarà a terme molt aviat el seu Concurs de Llenguatge, sobre exercicis de lectura i escriptura del nostre idioma.

L'acte tindrà lloc el dia 21 d’aquest mes, i hi podran concórrer totes les escoles nacionals i particulars de ta nostra ciutat.

VISITA.

El pròxim diumenge dia 7, l'Associació d'Alumnes i ex-alumnes de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis de Terrassa, visitarà la Fira de Barcelona, sortint-se a les nou pels FF. CC. De Catalunya.

En aquesta visita els socis de l'Associació, tindran un rebaix d'un 40 per cent en l’entrada de la Fira.

No hay comentarios: