sábado, 21 de marzo de 2020

La Veu de Catalunya, 10 de juny de 1.936, pàg. 4


Per tal de festejar el cinquantè aniversari de la fundació del Círcol Egarenc, aquesta entitat ha organitzat els següents actes per als propers dies dissabte i diumenge.

Dissabte, a les nou del vespre, sopar d’homenatge als socis fundadors supervivents.

Diumenge, a dos quarts de tres de la tarda, concert vuit-centista, al saló de cafè. A les sis, te dansant.

El Centre Excursionista ha organitzat la XV Diada de Germanor, que tindrà lloc els propers dies 13 i 14 del corrent mes, a La Mata, i per al qual fi ha confeccionat un programa molt extens. Entre altres actes, s’hi celebraran sardanes, ballets populars, focs d’artifici, cursa amb torxes i diferents concursos.

El vinent dilluns, l’Associació Patronal de Perruquers i Barbers celebrà, per cinquena vegada, la seva festa anual.

Després de les interrogacions pertinents practicades per la policia, s’ha aconseguit que la detinguda Júlia Calvente, de dotze anys, es declarés autora de la sostracció d’un rellotge i una cadena amb un crucifix, de casa el senyor Rafael Olivares, del qual fet donàvem compte dissabte.

Manifestà, a més, que el segon objecte va lliurar-lo, un cop l’hagué furtat, a una amigueta seva i el rellotge el donà a un noi d’una escola veïna. La noieta de referència tornà la cadena, però el rellotge no se sap a quines mans ha anat a parar, car la Júlia no coneix el xicot al qual el va lliurar. Els pares de la Júlia sembla que es disposen d’abonar els seixanta duros que val el dit rellotge, de manera que la cosa s’arranjarà de bé a bé, segons diuen.

No hay comentarios: