domingo, 29 de septiembre de 2019

El Dia, edició dijous 30 de gener de 1.936, pàg. 2


HA ESTAT DETINGUT L'AUTOR D'IMPORTANTS SUBSTRACCIONS DE JOIES.

Ampliant la nota que donàvem ahir sobre la detenció d'un individu acusat de diversos robatoris, podem afegir que el detingut s'anomena Manuel Cidar, de 47 anys d'edat, domiciliat al carrer Prim, 45.

Aquest subjecte com fàcilment, pot recordar-se, fou detingut dies enrere per practicar furts d'eines de treball a les barraques de les vinyes d'aquest terme.

Com sigui que últimament havia deixat aquest "negoci" i la policia fou assabentada que en practicava un altre d'allí amb altres característiques, va practicar un registre al seu domicili, com a resultat del qual se li ocuparen els següents objectes furtats: 7 parells d’arracades i altres 2 parells, aquests d' or; 7 agulles de plata; uns rosaris, també de plata; un parell de botons; una anell; dues medalles i altres diversos objectes i joies de menys valor.

Citats a compareixença alguns individus, han estat reconeguts alguns d'aquests objectes com a sostrets dels seus domicilis.

Un d’ells, Joan Duran, manifestà que algunes de les joies l’hi havia estat furtades però no sabia qui, en el lloc on viu, el dia 22 dels corrents.

Sembla que compareixeran altres persones a les quals pot interessar la troballa, puix que tots els objectes no han estat reconeguts.

ATROPELLAMENT.

Ahir, al captard en sortir del seu domicili del carrer Mas Adei, 3, la veïna Rosa Forn de 43 anys d’edat, en anar a traspassar el carrer de la Creu Gran fou encalçada per l’automòbil 47.375, de la matrícula de Barcelona, propietat de J. Trullàs d’aquesta ciutat.

Com sigui que l’atropellada rebé un cop al costat, caigué de genolls a terra, causant-se algunes lleus contusions, les quals li foren assistides al Dispensari Mèdic, on fou traslladada ràpidament amb el mateix cotxe.

Un cop assistida, pogué l’accidentada retornar al seu domicili i vista la poca importància del fet, no va donar-se part a les autoritats.

No hay comentarios: