martes, 24 de septiembre de 2019

El Dia, edició dissabte 25 de gener de 1.936, pàg. 2


L'ALCALDE A BARCELONA.

A fi de gestionar diversos importants assumptes referents a qüestions administratives de l'Ajuntament de la nostra ciutat, ha passat el dia d' avui a la capital, l'alcalde senyor Josep Homs, practicant diligències i visites.

REUNIÓ DEL PATRONAT D'HOMENATGE A LA VELLESA.

Ahir vespre, tingué lloc al despatx de l’Alcaldia una reunió del Comitè Executiu de l'obra d'Homenatge a la Vellesa, prenent-se importants acords referents a la festa que tots els anys organitza aquest Patronat a honor dels avis de la nostra ciutat.

Així mateix va acordar-se que els avis que es creguin amb dret a rebre la pensió, se serveixin avisar a la Caixa de Pensions a la Caixa d'Estalvis i al despatx del secretariat particular de l'alcaldia.

EN LLIBERTAT.

Ahir fou posat en llibertat. Justinià Artin i Gargalló, de 2t anys d'edat, que es trobava detingut a la presó local. Acusat d'haver amenaçat a un conegui seu.

SORPRÈS "IN FRAGANTI" QUAN ROBAVA UNES CALCES.

Aquest matí, ha estai sorprès al carrer Cremat davant la botiga de robes que en el mateix té instal·lada el comerciant Canyameres, Joan de Dios Manrique i Maldonado, quan provava d'amagar uns pantalons robats allà mateix, dins un mocador de fer farcells, així mateix probablement robat,

L'interfecte després de sorprès, ha estat detingut i ha passat al quarteret municipal.

CONSTITUCIO D'UNA NOVA ENTITAT.

Ha quedat formada a la nostra ciutat una nova societat que es regirà sota la denominació “Estètic Club” domiciliada al carrer de Jodis, 1, cantonada a la Rambla d'Egara.

Segons ens comuniquen els seus components, la nova entitat ha estat creada amb la finalitat de “proporcionar balls i altra cultura general conjuntament”, diuen.


No hay comentarios: