miércoles, 11 de septiembre de 2019

La Veu de Catalunya, 19 de gener de 1.936, pàg.18


Divendres va ésser festejada pels carreters la diada del seu patró, Sant Antoni Abat, amb lliurament extraordinari.

Ahir dissabte, festejaren el mateix patró el gremi de carnissers.

Després d’un dia d’absència tornà al seu domicili d’aquesta ciutat una joveneta de 18 anys, a la qual els seus familiars havien denunciat per haver fugit de casa.

Segons explicacions donades, la noia, seguint la moda recent, el segon cas d’aquesta setmana, anà a passar un dia d’esplai amb el seu xicot a Barcelona i després tornà al seu domicili.

Al saló d’actes d’ «Amics de les Arts», avui, a les sis de la tarda, tindrà lloc una «Sessió Musical» dedicada al ben considerat compositor mestre Ramon Serrat. Per tant les obres programades seran totes de l’esmentat músic. Les obres de les cançons, que en la part central cantarà el tenor Calvo, són de poetes locals.

Ha mort a l’Hospital-Casa de Caritat Ventura Camps i Subirana, de 61 anys d’edat, domiciliat al carrer de Salmerón, 100.

Camps fou una de les víctimes de l’esfondrament d’un urinari en el «Bar Escola» de l’Avinguda de Jacquard, 95, fet ocorregut divendres a la tarda.

L’altre ferit, Joan Soler, una vegada assistit al Dispensari Mèdic, pogué tornar al seu domicili. La seva ferida ofereix algun mirament.

Demà dilluns dia 26, començarà a Ràdio Terrassa el cicle de conferències radiades sobre «El periodisme Terrassenc».

La conferència inicial de dilluns anirà a càrrec del company de Premsa el jove advocat senyor Domènech Domingo, que desenvoluparà el tema «Esbós general del periodisme terrassenc, des dels seus orígens fins avui».

Serà radiada a dos quarts de nou en punt de la vetlla.

No hay comentarios: