lunes, 23 de septiembre de 2019

L’Acció, dissabte 25 de gener de 1.936 pàg. 3


JOAQUIM VENTALLÓ I LÀ SEVA CONFERÈNCIA.

El passat dissabte, i tal com ja anunciàrem  diverses vegades en les nostres planes, tingué efecte la conferència per ràdio del director del col·lega barceloní «La Rambla», senyor Joaquim Ventalló. Aquesta conferència clausurà el curset que sobre periodisme, organitzà amb tant d'encert l’emissora local «Ràdio Terrassa».

EI senyor Ventalló, parlà sobre «Orientacions i esdevenidor del periodisme terrassenc». La seva dissertació fou força interessant i creiem que la mateixa fou escoltada amb interès pels radiooients locals.

Un cop terminada la conferència i després d'ésser felicitat per les persones que es trobaven a Ràdio Terrassa, el senyor Ventalló signà en el llibre d'honor de l’entitat.

EI culte conciutadà nostre, sortí agradablement impressionat de la visita efectuada a la nostra ciutat.

NENS D'UN COL·LEGI PERDUTS EN LA MUNTANYA DE SANT LLORENÇ.

Tot dissabte a la nit, una camioneta de la Direcció general de Seguretat amb uns deu guàrdies d'assalt, feu pesquises pels camins i carreteres dels entorns de Terrassa, i singularment pels volts de la muntanya de Sant Llorenç del Munt car en aquesta muntanya s'hi havia perdut durant el dissabte, up grup d'uns 30 nois d'un col·legi de Barcelona, amb dos professors, durant una excursió que havien realitzat per la muntanya.

Ahir al matí foren trobats en una cova els professors i els nois perduts.

LLESCANT PA ES FEREIX.

Aquest mati. quan el jove de 16 anys, anomenat Jaume Puig, domiciliat al carrer Colom, 56, estava llescant pa a casa seva, se li ha escapat el ganivet, produint-se una extensa ferida al dit gros de la mà esquerra, ferida que li ha estat curada al Dispensari Mèdic.

HA ESTAT CLAUSURAT EL BAR COLOM.

Aquest migdia els informadors han estat rebuts per l'alcalde gestor.

Els ha manifestat que segons les notícies que tenia de la policia, havia estat clausurat el conegut «Bar Colom» de la nostra ciutat, doncs dies passats uns agents de la plantilla local, sorprengueren al Bar de referència una partida de «la senyora».

També ha dit el senyor Homs, que cal que els caçadors de la localitat prenguin nota de que enguany fineix el període de caça, el dia 31 de l'actual.

No hay comentarios: