sábado, 28 de septiembre de 2019

L’Acció, dimecres 29 de gener de 1.936 pàg. 2


UN ANUNCI PASSAT D’ESTRANQUIS.

La redacció d'aquest diari vegé ahir amb sorpresa com apareixia a les nostres pàgines un anunci de la Cambra de la Propietat, invitant els propietaris a assistir a un acte de protesta contra un determinat arbitri municipal.

Per raons d’ètica política hem cregut oportú de retirar el susdit anunci, que per altra banda podem garantir que ahir ens passà fraudulentament, car fou lliurat, com és costum, directament a la composició. per un corredor d'anuncis, sense que la Redacció pogués evitar la publicació de la susdita invitació de la qual ens retractem.

DISPUTES D’UN MATRIMONI AL DESPATX DE L’ALCALDE.

Ahir, a les vuit del vespre, al despatx de l’alcaldia hi hagué un fort escàndol entre un almerià, i l’alcalde gestor senyor Homs.

Segons les versions que tenim del succeït, aquest castellà que és l'espòs de la dona que en la nostra edició d'ahir diguérem que estava sofrint un dia d'arrest per haver pegat als seus fillets, ahir es presentà a l'alcaldia, acompanyat de la seva muller.

Quan es trobaren enfront del senyor Homs, ambdós esposos començaren a insultar-se mútuament. Llavors el nostre gestor volgué apaivagar els ànims, enverinant-se encara més la discussió, tant que en un moment es cregué que arribarien a la cara, doncs l’almerià proferia juraments de venjança amb molla profusió.

La cosa però, no tingué un fatal desenllaç, doncs un xic desprès s'acabaren els crits i els almerians marxaren tranquil·lament, com si res hagués passat.

DETENCIÓ D’UN MODEST LLADRE.

La policia ha detingut un subjecte d'aspecte miseriós que darrerament havia portat a terme diversos robatoris de no molta importància. en algunes cases de la localitat.

Ha ingressat als calabossos de la Comissaria, Demà donarem el nom del detingut doncs la policia s'ha negat a facilitar-nos-el, puix encara manquen declarar alguns dels denunciats.

No hay comentarios: