sábado, 28 de septiembre de 2019

El Dia, edició dimecres 29 de gener de 1.936, pàg. 2


LA FESTA DELS PERIODISTES CATÒLICS.

Amb motiu de la festa de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes catòlics, aquest matí s'ha celebrat l'acostumada missa, a dos quarts de vuit, a l'altar del Sant Crist de la parròquia del Sant Esperit,

Hi han assistit bon nombre de periodistes de la localitat, els quals s'han reunit, acabada la missa al Centre Social, on ha tingut lluc l'acostumat esmorzar de germanor que ha transcorregut en la major animació i companyonia.

Als esmentats actes, ultra els periodistes i escriptors catòlics, hi han concorregut bon nombre d’amics de la bona premsa a la nostra ciutat.

S'HA DETINGUT L'AUTOR D' UNS IMPORTANTS ROBATORIS.

Sabem que la policia local, ha practicat la detenció d'un subjecte, que és l'autor d'alguns importants robatoris registrats en la nostra ciutat i fora d'ací.

La noticia està treballant en la detallació dels mateixos, car sembla que el detingut n'ha practicat diversos, que ara es van coneixent.

MÍTING COMUNISTA, PEL DIVENDRES.

Por a les 10 de la nit del pròxim divendres està anunciat un míting al Teatre Alegria, organitzat pel Bloc Obrer i Camperol i l'Esquerra Comunista, els quals van unificats i expressaran la seva posició davant les pròximes eleccions.

En el mateix hi parlaran els oradors, Oltra. Pedrola, Gorkin i Andreu Nin.

NOVA JUNTA DIRECTIVA.

Després de la reunió general celebrada el proppassat diumenge por La Previsió Terrassenca Associació de Socorsos Mutus, el Consell Directiu de la referida entitat ha quedat constituït així:

President, Miquel Rambla i Molinos; Vice-President Agustí Estatuet i Parés; Tresorer, Ramon Pineda i Villafranca; Interventor, Vicenç Salles i Gusi; Secretari. Alfons Rigol i Fornaguera: Vice-Secretari, Joaquim Torres i .Agulló: Arxiver, Joan Torres i Balagué; Vocals, Casimir Boada i Ribas. Francesc Vidal i Forcada. Francesc Alemany i Cluelles i Marc Prunes i Sanllehí.

SESSIÓ DE CINEMA AMATEUR, DURANT L'ACTE DE REPARTIMENT D'UNS PREMIS.

Amb motiu de l'acte de repartiment de premis del VII Concurs de Pessebres, la Joventut d'Acció Catòlica ha organitzat una sessió de cinema amateur a càrrec de la Secció dels "Amics de les Arts", que tindrà lloc el vinent diumenge, dia 2 de febrer, a les onze del matí, en el saló d'actes del Centre Social.

En l'escollit programa de films que seran projectats hi figura el ja conegut i llorejat que porta per títol “Orient".

No hay comentarios: