lunes, 23 de septiembre de 2019

L’Acció, dissabte 25 de gener de 1.936 pàg. 2


EL SORTIDOR DE LA PLAÇA CLAVÉ.

Cridem l’atenció de qui correspongui respecte la descura amb què es té el sortidor de la Plaça Clavé, el qual, entre molt atrotinat que ja està i l’interès que alguns incivils tenen a desprestigiar-lo, s'ha fet popular a Terrassa amb el nom de «la bassa».

Ahir mateix, les autoritats permeteren que durant tot el dia, suressin per damunt les aigües llotoses de «la bassa» una mena de bombes de cautxú, allargassades i inflades fins al paroxisme, que cridaven poderosament l’atenció.

Cap agent de l’autoritat donà ordre per a la «pesca» i captura de les provocatives gomes. que constituïen una befa als ciutadans.

I el que és pitjor, ningú es preocupà de cercar l'autor o els autors de la malifeta, encara que haguessin probables pistes.

UN LLADRE DE ROBA.

La guàrdia municipal ha detingut el jove de 25 anys, Juan de Déu Manrique i Maldonado, sense domicili fixe, el qual aprofitant un moment que no era vist, ha robat uns pantalons de la botiga de roba del carrer Cremat, anomenada Cañameres.

En poder del detingut també li ha estat trobat un mocador nou, el qual sembla que l’ha robat d'altra botiga de la localitat.

L'ALCALDE GESTOR A BARCELONA.

Per tal de gestionar diversos afers municipals, aquest matí l'alcalde gestor de la nostra ciutat s'ha traslladat a Barcelona.

RECLUTES INCORPORATS.

Aquest mati s'han incorporat a files els minyons del segon reemplaç d'enguany.

Per aquest motiu diversos conciutadans nostres han deixat des d'avui els seus respectius treballs per tal d'anar a complir l'any de servei imposat per l’Estat.

Els desitgem que ho passin força bé.

TROBALLES A LA COMANDÀNCIA.

A la Comandància municipal, hi ha dipositada una capsa d'injeccions que ahir fou trobada en plena via pública.

Igualment també es troba a l’esmentat centre municipal una sàrria de taronges que anit es trobà abandonada al carrer de Sant Llorenç.

No hay comentarios: