sábado, 14 de septiembre de 2019

El Dia, edició dimarts 21 de gener de 1.936, pàg. 2


PETIT INCENDI.

A un quart de dues d'aquesta matinada i com a resultat d'una planxa elèctrica que restà abandonada damunt unes robes, va prendre's foc a aquestes i d’ací va propagar-se a l'interior d'una de les habitacions del pis on el senyor Francesc Benlloch, secretari municipal d'aquesta ciutat, està domiciliat, en el carrer de la Fontvella, 31.

El foc prengué, sobretot, a les robes i alguns mobles com una màquina de cosir i un armari que resultaren amb seriosos desperfectes.

La fortor del fum i el soroll del foc desvetllaren al senyor Benlloch i els seus familiars, els quals telefonaren ràpidament al Departament de Bombers.

Una secció de guàrdies d'assalt, en sentir la sirena acudiren al lloc del sinistre i aconseguiren amb gran rapidesa sufocar el foc, abans que arribessin els bombers.

L'incendi no és d'importància i les pèrdues són de poca consideració. Sols cal lamentar l'esglai i tribulació dels familiars del senyor Benlloch, els quals emperò restaren seguidament tranquil·litzats, després d’extingit el foc.

ACCIDENTATS EN EL SEU DOMICILI

A les 10 del dia d'ahir, va personar-se al Centre Mèdic, el noi de 2 anys, Francesc Ballbé. domiciliat a la Rambla d'Egara, 237, el qual en caure en el seu domicili va produir-se una ferida contusa a la regió frontal alta.

Al mateix lloc, hi ha estat conduit aquest matí, a les 7, el noi de 3 anys d'edat, Salvador Castelló, habitant al carrer Prim 8, que trobant-se al seu domicili, s'ha produït una ferida incisa a l'escrot.

MITING SINDICALISTA.

Per a aquest vespre a les 10 en punt, està anunciada al cinema Recreo la celebració d'un míting organitzat per elements de la F. A. I. i C. N T., per a tractar de l'organització sindical i combatre la pena de mort.

Hi parlaran, Francesc Miró, Ricard Sans. A. G. Gilabert i Manuel Pérez.

REUNIÓ GENERAL DEL GREMI DE XOFERS.

Per tal de procedir a la renovació de diversos càrrecs i al tractament d'algunes importants qüestions, el Gremi de Xofers de Sant Cistòfor de Terrassa. celebrarà demà, dimecres, a les 9 del vespre, una reunió general ordinària en el seu local.

No hay comentarios: