jueves, 17 de septiembre de 2020

El Dia, edició dissabte 7 de novembre de 1.936, pàg. 2 i 3

 

NOTA DE LA JUNTA DE SEGURETAT.

La Junta de Seguretat d’aquesta ciutat (Departament de Guerra) fa públic per mitjà de la present nota, que tols aquells qui hagin de cobrar els subsidis corresponents als milicians que lluiten al front, ho facin al dia assenyalat per aquest departament, ja que degut a l’intens treball que pesa damunt el mateix, es veu en la necessitat ben a contracor, d'ajornar el cobrament fins a la propera setmana.

Cas de no fer públic el contrari, el proper dilluns, dia 9 del corrent, es començaran a pagar els subsidis dc la manera següent:

DILLUNS, dia 9.—De 10 a 1 matí i de 3 a 7 tarda, C. N. T.

DIMARTS, dia 10.—De 9 a 1 matí i de 3 a 7 tarda, P. O. U. M.

DIMECRES, dia 11. — De 9 a 1 mati, E. R. de C.

DIMECRES, dia 11. — De 3 a 7 tarda, P. S. U. C.

DIJOUS, dia 12.—De 9 a 1 matí; U. G. T.

S’HAN DE DECLARAR TOTS ELS ARTICLES QUE ENTRIN A LA CIUTAT.

Per ordre de la Conselleria Municipal de Proveïments, tots el comerciants tenen el deure de declarar els gèneres alimentaris que entrin a la ciutat, acompanyats de la corresponent factura.

Els que deixin de complir aquesta disposició, seran degudament sancionats.

REQUISA DE QUEVIURES.

La Cuina Popular ha rebut els següents articles alimentaris, requisats en una casa particular que els acaparaven, per uns agents d'investigació:

30 paquets d'articles diversos, com arròs, cafè, mongetes, etc. etc. 14 llaunes de sardines, 6 de tomàquets, 5 de préssec, 1 sac gros de patates, dos quilos de bacallà sec, 27 pots de llet condensada. 3 quilos de cigrons, 17 ous i 2 llaunes de galetes plenes de sucre.

PÈRDUA D'UNA CARTERA.

El company Vicenç Garcia, ha perdut una cartera contenint un carnet de milicià, una carta del partit a què pertany, certificat de Proveïments, la credencial de Vice-President del Sindicat de Viatjants i una quantitat en bitllets de banc.

Es gratificarà la seva devolució a aquesta Administració.

No hay comentarios: