lunes, 21 de septiembre de 2020

L’Acció, dimecres 11 de novembre de 1.936 pàg. 2

 

FESTIVAL A PROFIT DEL SOCORS ROIG INTERNACIONAL.

A fi de recaptar fons per a la confecció de Jerseis i Suèters amb destí als companys que lluiten a| front, el proper divendres dia 13 del corrent a dos quarts de deu de la vetlla es celebrarà una vetllada artística al Teatre del Poble en la que es posarà en escena el grandiós drama en quatre actes i un quadro, que es titula «La Tosca», amb la cooperació de la primera actriu de la Capital Na Maria Callejas i els principals elements del Grup Germanor de la nostra ciutat.

NOTA DE LA CONSELLERIA D’AGRICULTURA.

Aquesta Conselleria, fa avinent a tots els treballadors del camp i simpatitzants del conreu de les terres que d'acord amb el BAN publicat per aquest departament, en data del 19 del proppassat mes d'Octubre, per el qual entre altres disposicions donàvem un mes de temps per conrear les terres ermes i abandonades per llurs propietaris, parcers o arrendataris, i que transcorregut dit termini s'hi no havien començat dits treballs de conreu serien expropiades sense indemnització ni dret a reclamació de cap mena.

Avui fem avinent per última vegada, a tots els que dita disposició pugui afectar, que dit plaç acaba el dia 20 del mes corrent, passat el qual es farà efectiu el repartiment de terres incultes entre els molts ciutadans que en tenen sol·licitades.

Ens congratulem del ben acollides que són les nostres disposicions per part de tots els nostres Companys camperols. Ens prometem col·laborar i treballar entusiàsticament tots junts amb bona entesa entre els treballadors del camp i de la Indústria, tenint com a objectiu suprem el benestar del Poble, la llibertat i la justícia per tothom.

SINDICAT DE CONTRAMESTRES «EL RADIUM» (U. G. T.).

Per a divendres a les 6 de la tarda queden convocats tots els contramestres, ajudants i auxiliars afiliats a «El Radium» a la reunió general extraordinària que es celebrarà en el Chor Els Amics.

NOTA DEL SECRETARIAT LOCAL DE LA (U. G. T.).

Es posa en coneixement a tots Els Sindicats i afiliats a la U. G. T. i a les organitzacions obreres en general que les Secretaries Generals i Administratives de la Unió Local de Sindicats, restaran obertes tots els dies de 6 a 8 del vespre per a totes les qüestions de caràcter general i de tràmit.

NOTA DE LA MINORIA DE LA U. G. T. EN EL CONSELL MUNICIPAL.

El Secretariat Local de la U. G. T. prega a tots els companys de l'organització que tinguin necessitat d'efectuar alguna consulta als camarades de la U. G. T. que tenen càrrecs de responsabilitat en el Consell Municipal, que s’abstinguin de fer-ho en altres llocs que no siguin a les conselleries municipals i en les hores precisament que hi hagi senyalades per oficina.

Es d'esperar que tots els companys interessats fent-se càrrec de que aquestes mesures son preses en mires a no entorpir el treball dels nostres companys responsables, i no cal dubtar que tothom sabrà complir amb la seva obligació.

ARRIBEN MÉS SOLDATS.

Prop de la una d'aquest migdia, han arribat a Terrassa, baix el comanament d'un capità i 200 soldats més.

Tots ells s'han dirigit a la caserna dels ex-Escolapis on hi han quedat instal·lats.

INSTITUT DE SEGON ENSENYAMENT.

Es posa en coneixement dels interessats que el segon torn dels exàmens d'ingrés en aquest centre tindrà lloc el proper dissabte, dia 14 del corrent, a les deu del mati.

AVIS ALS TERRASSENCS QUE TENEN INFANTS MADRILENYS.

Es fa avinent a tots els nostres conciutadans que tenen al seu domicili infants madrilenys, i que encara no hagin passat a emplenar la corresponent fitxa a la Conselleria d'Assistència Social, que tenen temps per fer-ho fins el dia 18 de l’actual.

Passat aquest termini, seran preses algunes mesurés que aquesta Conselleria en veuria molt disgustada si les hagués d'adoptar.

ELS VIGILANTS CANVIEN EL SEU HORARI DE TREBALL.

En virtut del Decret del Consell de la Generalitat, posant en vigència la setmana de 40 hores, des de la propera setmana, el servei nocturn dels nostres vigilants sofrirà alteració.

Del dilluns al divendres, hi haurà servei de les 11 de la nit fins a les 5 de la matinada, i el dissabte i el diumenge des de les deu del vespre fins a les 5 de la matinada.

DENUNCIAT PER COMETRE ACTES IMMORALS.

Per un grup de veïns del carrer d’Angel Guimerà, ha estat denunciat a la policia, un individu anomenat Josep Herrero, de 35 anys, domiciliat al carrer Angel Guimerà, 202, el qual ha comés diversos actes immorals en aquella barriada, un dels quals és de despullar-se i ensenyar les vergonyes quan passa alguna de les seves veïnes.

No hay comentarios: