lunes, 14 de septiembre de 2020

Front, 5 de novembre de 1.936, pàg 2

 

D'INTERÉS PER ALS CIUTADANS COMPRESOS ENTRE ELS 21 i 30 ANYS

S'assabenta a tots els ciutadans compresos entre els 21 i 30 anys, o sigui els nascuts entre els anys 1.906 i 1.915, que no hagin rebut instrucció militar o hagin servit a l'exèrcit menys de 6 mesos, l'obligació que tenen de presentar-se el proper dissabte dia 7 del corrent, a les deu del matí, al Teatre Alegria, per tal de començar la instrucció militar, d'acord amb el disposat pel decret del Consell de la Generalitat de Catalunya, de preparació d'una possible mobilització.

SORTIDA DE MILICIANS CAP AL FRONT.

Aquesta tarda, han sortit cap a Barcelona i amb destí als fronts de combat, uns dos-cents milicians de les diferents, organitzacions polítiques i sindicals de la localitat. Saludem en ells a tot el proletariat en armes, disposat a tots els sacrificis per tal d'aixafar per sempre més el feixisme i al capitalisme que s'amaga el seu darrera.

ACCIDENTS SENSE CONSEQÜÈNCIES.

Aquest matí el cotxe de Guàrdies d'Assalt, que efectuava el rellevament de les guàrdies dels diversos indrets de la ciutat, ha topat contra l'aparador de la casa Colomer del carrer Cremat. Sortosament l'accident no ha tingut altra conseqüència que el natural ensurt dels ocupants del cotxe.

HA MORT ANTONI MORERA TRULLÀS.

El conegut mestre d'aquesta ciutat, ferm enaltidor els Cors de Clavé, ha mort. Deixa el seu darrera una llarga obra de cultura musical. Últimament dirigia l’Agrupació Morera; era molt estimat dels seus deixebles.

Descansi en pau.

DISPENSARI MÈDIC MUNICIPAL.

Anna Garcia, de 25 anys d'edat, amb domicili a la Carretera de Castellar, núm. 192, ahir a la tarda fou guarida al Dispensari Mèdic, d'una lesió a la mà esquerra, produïda per un cop de martell.

També ha estat assistit el Dispensari Mèdic, Pau Martínez, domiciliat al carrer del Vall, núm. 27, d'una ferida a la mà esquerra, causada per un cop de   destral

D’INTERÈS ALS QUE FAN DONATIUS  A LA CUINA POPULAR.

Es prega a totes les persones que fan donatius en efectiu a profit de la Cuina Popular, se serveixin fer-ho de 12 a 1 del matí o de 6 a 8 de la tarda a la Conselleria d'Assistència Social de l'Ajuntament. Tots aquells donatius en específics, roba, etc., poden continuar fent-se al mateix local de la Cuina Popular.

No hay comentarios: