lunes, 14 de septiembre de 2020

Front, 4 de novembre de 1.936, pàg 2

 

MATERIAL RECOLLIT ALS FACCIOSOS.

Entre els projectes que té en vies de realització la Delegació local de la Comissaria de Propaganda, hi ha el que dintre breus dies Terrassa podrà admirar en l'aparador d'un establiment cèntric, material de guerra recollit als facciosos, en el qual hom podrà observar clarament la seva fabricació estrangera.

DENUNCIA.

Isabel Ramos i Martínez, domiciliada al carrer de la Cisterna, 34, denuncià ahir a la Policia que havien desaparegut de casa seva 125 pessetes. Ignorant qui podia ésser l'autor del dit robatori. 

DISPENSARI MÈDIC MUNICIPAL.

 A les set d'ahir vespre fou assistit Lluis Ruà, de tres anys, amb domicili al carrer de Baix Plaça, 34, per haver-se produït una ferida incisa-contusa al front, en una caiguda soferta davant de casa seva.

També es va assistir a Francesc  Rival, de 45 anys, casat, amb domicili al carrer de Girona, 127, al qual se li aprecià una ferida incisa contusa a l’arrel de l'orella esquerra, que li ocasionà involuntàriament un company seu amb un cop d'arpiots, mentre treballava en un camp agrícola.

PRÒXIMA ARRIBADA DE QUEVIURES.

La Conselleria Municipal de Proveïments comunica que d'ací pocs dies arribarà a la nostra ciutat una partida de vint tones de bacallà i una altra de vint tones de sucre.

D’INTERÉS ALS QUE FAN DONATIUS A LA CUINA POPULAR:

Es prega a totes les persones que fan donatius en efectiu a profit de la Cuina Popular, se serveixin fer-ho de 12 a 1 del matí o de 6 a 8 de la tarda o la Conselleria d'Assistència Social de l'Ajuntament. Tols aquells donatius en específics, roba, etc., poden continuar fent-se al mateix local de la Cultura Popular.

No hay comentarios: