lunes, 7 de septiembre de 2020

L’Acció, divendres 30 d’octubre de 1.936 pàg. 2

 

ASSOCIACIÓ FEMENINA PRO-INFANCIA OBRERA.

Al carrer Milícies Catalanes,48, hi ha estat instal·lat el despatx i oficines de «I ‘Associació pro infància obrera» entitat femenina que es dedica a l'assistència i acolliment dels infants desvalguts, víctimes en un sentit o altre, de la barbàrie feixista.

De 5 a 8 de cada tarda es troba al susdit local una delegació de companyes a les quals poden adreçar-se totes les persones que precisin quelcom de l’Associació o vulguin ajudar-la en allò que puguin.

ELS COMPANYS ESPIRITISTES S'ASSOCIEN A L'ANTIFEIXISME.

Demà passat, diumenge, a les 4 de la tarda, tindrà lloc al Centre Espiritista «La Fraternitat Humana», carrer de Topete, 99, primer, una bella i atractiva festa literària a profit de les milícies antifeixistes.

L'acte consistirà en el recital de poesies, proses literàries al·lusives a la finalitat del mateix, a càrrec de diversos socis. També hi haurà parlaments.

ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS (U. G. T.).

El Consell Directiu assabenta a tots els associats que no tinguin encara el carnet de la UGT, que poden passar a recollir-lo pel nostre estatge social, Manuel Azaña, 90, tots els dies de 9 a 12 del matí i de 3 a 8 de la tarda.

PER L'APLICACIÓ DEL DECRET DE COL·LECTIVITZACIÓ DE LES INDÚSTRIES.

El Comitè Executiu de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.) convoca a tots els afiliats de l'organització que formen part dels Comitès de Fàbrica i de Control en les indústries de la nostra ciutat a l'assemblea extraordinària que es celebrarà demà dissabte dia 31 a dos quarts d’onze del matí en et saló d'actes del local social, Milícies Catalanes, 48, per tal de assentar normes sobre l’aplicació del decret de Col·lectivització de les Indústries dictat per la Generalitat de Catalunya.

UNA CRIDA ALS INTEL·LECTUALS DE LA CIUTAT.

Com sigui que ha arribat l'hora de les definicions ideològiques el P. S. U. C., (Radi de Terrassa), recorda a tots els intel·lectuals de la nostra ciutat, qualsevol que sigui l’activitat tècnica o literària que cultivin, l’obligació moral que tenen de col·laborar en les tasques polítiques o socials d’algun dels partits antifeixistes , i és per això que als no plaçats encara  els convida a una reunió que tindrà lloc demà dissabte dia 31 del corrent, a les 6 de la tarda en el local de l'ex-Círcol Tradicionalista, per tal de constituir i organitzar un grup de personal tècnic al servei del Poble.

LES OFICINES DE LES MILÍCIES PIRINENQUES HAN QUEDAT INSTAL·LADES A LA CASA DEL POBLE.

Fem avinents a tots els familiars o representants dels companys allistats a les Milícies pirinenques, que ha quedat instal·lada al segon pis de la Casa del Poble, una delegació local que atendrà totes les reclamacions que es presentin, en el dit local tots els dimarts, dijous i divendres de 3 a 4 i de 7 a 8 de la tarda.

COL·LEGI D’AGENTS COMERCIALS  (UGT).

Es posa en coneixement de tots els agents comercials afiliats a la nostra organització i a les organitzacions obreres en general, que a partir de la propera setmana les oficines d'aquest Sindicat quedaran instal·lades en una dependència de la Unió Local de Sindicats (UGT) Milícies Catalanes, 48.

NOTA DE LA CONSELLERIA D'ASSISTÈNCIA SOCIAL.

Es prega a tots els companys metges i de la beneficència d'aquesta ciutat que quan tinguin d’estendre alguna recepta a les persones necessitades, es serveixin fer-ho amb els talonaris de receptes que a tal facilita aquesta Conselleria i que tots els metges de beneficència han de tenir al seu poder.

NOTA DE LA SECRETARÍA DEL CONSELL MUNICIPAL.

Es prega a tots els ciutadans que tinguin hostes a tot estar, que portin una relació exacta del nombre dels mateixos en aquest Secretariat en el termini màxim de dos dies. A les persones que no compleixin aquesta disposició se'ls imposarà la sanció corresponent.

No hay comentarios: