jueves, 17 de septiembre de 2020

La Veu de Catalunya, 7 de novembre de 1.936, pàg. 6

 

Dintre de pocs dies, el poble de Terrassa podrà veure, en un aparador d’un establiment cèntric de la ciutat, variat material de guerra capturat a facciosos espanyols tot de fabricació estrangera.

La Conselleria Municipal de Proveïments anuncia que, si no hi ha contratemps, d’ací a vuit dies arribaran a Terrassa dos vagons de bacallà, amb una  càrrega de 20 tones. També arribaran altres tones de sucre.

La Conselleria d’Agricultura de l’Ajuntament, procurant i vetllant perquè els camperols conreïn intensament la terra i, trobant-se  en l’època de la sembra, recomana que tothom sembri tant o més que mai. Per aquest motiu, posa al coneixement de tots els camperols que mitjançant un val que la Conselleria expendrà, sense pagar res, podran anar a carregar fems del femer.

Aquesta és la primera  mesura que la Conselleria posa a la pràctica per tal d’ajudar els camperols a conrear tota la terra i bé.

Els dits vals poden ésser recollits a la Secretaria d’Agricultura, carrer de les Milícies Catalanes, 36 (abans Sant Pere). Hores d’Oficina de sis a vuit de la tarda.

No hay comentarios: