miércoles, 30 de septiembre de 2020

Front, 17 de novembre de 1.936, pàg 2

 

PENYORA I INCAUTACIÓ DEL GÈNERE.

La venedora del Mercadal de la Independència, Anna Catagia Serra, de Viladecavalls, per vendre les mongetes a un preu superior al de taxa, li han estat incautades i portades a la Cuina Popular, comunicant-li que en cas de reincidència perdrà els drets del lloc de venedor en el dit Mercat.

OBJECTES TROBATS.

En la Direcció del Mercadal de la Independència, es troben dipositats els següents objectes: un moneder, una bufanda i un paraigua, que seran lliurats a aquelles persones que acreditin la seva pertinència.

D'INTERES ALS INDIVIDUS AFECTATS PER UNA POSSIBLE MOBILITZACIÓ

Tots els individus allistats per una possible mobilització, dels 18 als 40 anys inclusius, que tinguin algun defecte físic a al·legar, se'ls adverteix que demà és l'últim dia que poden anar a reconeixement al Dispensari Mèdic de la nostra ciutat, a les hores de costum.

PRÓXIMA VETLLADA TEATRAL.

Per al divendres dia 27 del corrent, el Grup Artístic de la Fraternitat Republicana organitza a profit de les Milícies Antifeixistes, representant el dit agrupament l'obra humorística "Don Cuan Tenorio", d'on Llambrocs.

DISPENSARI MÈDIC.

Ahir a la tarda fou assistit al Dispensari Mèdic Municipal, Josep Martínez, de 16 anys, amb domicili al carrer de Bartrina, 13, que en caure a la via pública es produí una ferida tallant a l'índex esquerre.

També fou curat Jaume Sánchez, de 33 anys, domiciliat al carrer d'Enric Fontbernat, 81, segon, segona, d'una excoriació al dors de l'índex dret,  produïda per un cop de martell.

MILÍCIES PIRENENQUES.

Es fa avinent a totes les persones o familiars autoritzats pel cobrament del subsidi de la primera quinzena, que poden passar demà dimecres, dia 18, per la Conselleria de Defensa, Raval, de les deu a la una del matí i de les tres a les set de la tarda.

CONSELLERIA DE SANITAT.

La Comissió de Sanitat ha autoritzat als boy-scouts locals per a poder vendre els segells editats pel Consell de Sanitat de Guerra de la Generalitat de Catalunya a profit dels Hospitals de Sang dels nostres fronts d'Aragó.

Aquests segells es venen al preu de cinc cèntims i esperem que tots els ciutadans terrassencs prestaran el seu ajut a la tasca del Consell de Sanitat de Guerra, adquirint-los. 

RECAPTACIÓ DE CONTRIBUCIONS.

La contribució del quart trimestre corrent està al cobrament a l'Oficina Recaptadora, Puignovell, 13, tots els dies feiners (dissabtes Inclusius) de les nou a les dotze del matí.

ES PROHIBEIX CAÇAR AMB ARMA DE FOC.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de diumenge, publica la següent Ordre:

"Tenint en compte les excepcionals circumstàncies que comporta la guerra civil i d'acord amb la proposta de la Junta de Seguretat Interior,

He resolt:

Primer.— A partir de la publicació de la present Ordre queda absolutament prohibida a tot el territori de Catalunya la caça en els diversos sistemes que comportin la utilització d'armes de foc, i als que contravinguin aquesta disposició els seran aplicades amb tot rigor les sancions assenyalades en la legislació vigent sobre ordre públic.

Segon.─ Els comissaris de la Generalitat a les circumscripcions de Lleida, Tarragona i Girona i els alcaldes de les poblacions tindran cura de l'exacte compliment d'aquesta Ordre.

Barcelona, 12 de novembre del 1.936.— El conseller de Seguretat Interior. A. Aiguadé i Miró.”

ARRIBADA DE QUEVIURES.

Ahir arribaren a la nostra ciutat, 40.000 quilos de bacallà, i avui n'havien d'arribar també 40.000 de mongetes i cigrons.

No hay comentarios: