viernes, 11 de septiembre de 2020

Front, 3 de novembre de 1.936, pàg 2

 

PELS SUBSCRIPTORS DE "FRONT”.

Tots els companys que no rebin regularment el nostre periòdic, són pregats de fer-ho avinent a la nostra redacció utilitzant el telèfon 2218.

EL NOU HORARI ALS BARS, CAFES, ETC.

Ahir començà a complir-se la disposició ordenada per la Presidència del Consell municipal, de què totes les societats, bars, cafès i similars de la nostra ciutat han de tancar les seves portes a les dotze de la nit tots els dies, a excepció de les vigílies i dies festius, que es tancaran a dos quarts de dues de la matinada.

CÈDULES PERSONALS.

La recaptació de les cèdules personals del corrent exercici està oberta tots els dies feiners de 9 a 12 del matí en el local de la Recaptació, Puignovell, núm. 13.

TRASLLATS.

El Comitè de Banca, que fins ara estava instal·lat a l’edifici del Comitè d'Indústria s'ha traslladat al mateix local de la Conselleria d'Agricultura, que es troba el carrer de las Milícies Catalanes, 36.

També dintre breus dies la Cambra del Comerç i de la Indústria traslladarà el seu despatx a l'edifici que al costat del Consell Municipal hi té la Caixa de Pensions per a la Vellesa.

D'INTERÉS PELS  AFECTATS PEL DECRET DE MOBILITZACIÓ.

La Comissió Municipal de Sanitat assabenta a tots els individus que al·leguin qualsevol malaltia o lesió de les compreses en el quadre d'inutilitats de la vigent llei de reclutament, promulgada pel Govern de la Generalitat de Catalunya i els quals no hagin estat reconeguts encara pel metge militar encarregat d'aquest servei, Dr. Carles Maturana; es presentin urgentment de 4 a 6 de la tarda en l'estatge d'aquesta Comissió, carrer de Joan Pomés, núm. 20, amb la seva targeta d'allistament i amb el ben entès que de no fer-ho, els pot ocasionar perjudici.

ESPECTACLES.

El propvinent dijous a la nit tindrà lloc al Cinema Alegria un festival benèfic a profit de les Milícies Antifeixista i Hospitals de Sang, organitzat pel Sindicat Únic de Llum i Força de la nostra ciutat.

L'acte començarà amb un concert per la Banda Municipal. A continuació tindrà lloc un concert vocal a càrrec de valuosos artistes del poble, prenent-hi part Conxita Panadés, tiple; Emili Vendrell, tenor; Antoni Palacios, tenor còmic; Antoni Biarnès, tenor, i Marc Redondo, baríton.

Com a final, es representarà la comèdia en un acte "La meva senyora", per l'Agrupació Teatral del Sindicat de Llum i Força, amb la col·laboració de l'actriu Dolors Pla.

Dissabte a la nit, a la Casa del Poble i a càrrec de la seva Secció Teatral, tindrà lloc una funció a profit de les Milícies Antifeixistes. Es representarà "La  Mare", de Rossinyol, i a continuació actuarà la rondalla aragonesa de cantadors i balladors de jotes que es troba a Barcelona on hi anà per a prendre part a l'Olimpíada Popular.

El mateix dissabte, a la nit, al Teatre del Poble (abans Principal) es representarà el drama "Esclavitud" per la companyia d'Emili C. Espinosa, que ja hi actuà la setmana passada. 

ASSISTIT AL DISPENSARI MÈDIC MUNICIPAL.

Josep Corbera i Prats, de 51 anys, habitant el carrer de Sal·lari,  41,ha estat assistit el Dispensari Mèdic Municipal, d'una ferida incisa al front, contusions i erosions a la cara, el genoll i a la mà, que li ha produït un automòbil en atropellar-lo aquest matí, a les set.

No hay comentarios: