viernes, 18 de septiembre de 2020

Front, 7 de novembre de 1.936, pàg 2

 

DISPENSARI MÈDIC.

Aquest matí a les 6’30, ha estat assistida Dolors Riba, de 51 anys, veïna de Castellbisbal, d'una ferida contusa a la regió frontal produïda per caiguda al Mercadal de la Independència.

També ha estat assistit a les 7'30 d'aquest matí, Josep López, de 14 anys, domiciliat al carrer de la Independència, 31. Se li ha apreciat fractura del cinquè metacarpià de la mà dreta. 

METGES DE TORN PER A DEMÀ.

Els metges Palet, Perellada, Sala, Sanmartín, Tarrés i Trinxería, són els que estaran de torn per a demà.

TEATRE.

Aquesta nit a les deu, al Teatre del Poble, es representarà per la companyia d'Emili C. Espinosa, de la qual formen part les primeres actrius Ena Sedenyo i Helena Cortesia, l'obra social "ESCLAVITUT”

S’HA PERDUT UNA CARTERA.

El nostre camarada Vicenç Garcia, ha perdut la seva cartera en la qual hi portava a més d'una quantitat en efectiu, el carnet de milicià, la carta d'afiliat al Partit Obrer d'Unificació Marxista, i credencial de membre de la Junta del Sindicat d'Agents Comercials (U. G. T.). Es gratificarà la devolució a la nostra Redacció.

LA INSTRUCCIÓ MILITAR.

Aquest matí a les deu, al Teatre Alegria,  s'hi han reunit uns 1.500  homes afectats pel decret preparatori d'una possible mobilització, als quals correspon aprendre la instrucció militar. Després d'haver estat distribuïts per districtes, se'ls ha pres el nom i domicili. Demà caldrà que es tornin a presentar al mateix lloc i hora per tal d'indicar-los l'ordre i lloc on caldrà fer la instrucció pràctica.

No hay comentarios: