miércoles, 16 de septiembre de 2020

El Dia, edició divendres 6 de novembre de 1.936, pàg. 3

 

SON CRIDATS ELS INDIVIDUS QUE S’HAN DE PREPARAR MILITARMENT.

Demà dissabte, a les 10 del matí son cridats a fer acte de presència al Cinema Alegria. els individus compresos entre els 21 i 30 anys inclusius, afectats pel decret de mobilització de la Generalitat de Catalunya que hagin servit menys de 6 mesos i que ignorin la instrucció militar a l'objecte de començar a ensenyar-los la instrucció teòrica i comunicar-los el dia que principiarà la instrucció practica.

Es prega que tots els cridats hi vagin proveïts dels documents militars que tinguin.

UN REGIMENT DE FORCES MILITARS DESTINAT A TERRASSA.

Sabem de bona font que entre el dia 8 i 14 del mes actual serà desplaçat a Terrassa un regiment militar de 854 unitats. Aquest desplaçament ha estat determinat per la Conselleria.de Defensa de la Generalitat de Catalunya.

Les autoritats municipals terrassenques efectuen els treballs necessaris per a procedir al seu allotjament de la millor manera possible.

Es molt probable que l’ex convent de les Religioses Josefines del carrer de Concili Egarenc, sigui l’edifici que allotjarà les al·ludides forces militars.

NOTA DEL DEPARTAMENT DE GUERRA.

Havent terminat aquesta dependència L’allistament dels individus compresos en el decret de mobilització de la Generalitat de Catalunya dels 18 als 40 anys inclusius, prega el departament de Guerra, que si hi ha algun que s’hagi retardat, es serveixi passar pel Negociat d'Estadística, segon pis dc la Casa Consistorial.

NOTA DEL SINDICAT ÚNIC D'EMPLEATS MUNICIPALS.

Aquest Sindicat recorda a tots els seus afiliats l'obligació que tenen de donar compliment a l'acord de l'assemblea general del passat dia 26 de setembre, que fa referència a duplicitat de treballs. El termini per a optar per un dels treballs—el que prefereixin — .acabà el dia 31 d'octubre passat.

En conseqüència, la Junta espera que tots els militants compliran llurs deures sindicals sense que s’hagin de fer nous requeriments, ni haver de recórrer a mitjans que no desitja.

EL PREU DE L'AVIRAM.

El Control obrer d'aviram (C. N. T.- U. G. T.). notifica al poble que la carn de conill s'ha de vendre a 2'75 ptes, la lliura. Per tant, prega al públic que faci l'oportuna denúncia contra els que la venguin més cara, puix que seran convenientment sancionats.

També fa avinent que tots els que tinguin per vendre gallines velles o acabades de posta, han de portar-les al susdit Control, on els seran pagades al preu de 6 pessetes el quilo.

No hay comentarios: