jueves, 3 de septiembre de 2020

L’Acció, dilluns 26 d’octubre de 1.936 pàg. 2

 

NOTA IMPORTANT DEL C E. DE LA U. G. T.

Havent estat repetidament consultada la nostra organització amb referència a unes fulles de dades estadístiques que sol·licita la C. N. T., el Comitè Executiu Local de la U. G. T., fa avinent a tots els seus afiliats que, per la seva part, han de procurar en el possible facilitar totes les dades que els siguin sol·licitades, tota vegada que considerem un deure facilitar el treball de les demés organitzacions sindicals.

NOTA DEL S. R. I.

Perquè lluitem per la llibertat?

La llibertat és la llei orgànica de la naturalesa, de la consciència humana antifeixista. El llibertinatge és una innaturalesa que amaga els pitjors mals, els quals són emparats pel feixisme. El Socors Roig Internacional és la família de la llei natural que defensa i recolza la llibertat de consciència i la pau del món.

Ingresseu-hi.! ─Maci-Mon.

L'ESTRUCTURACIÓ DE LA CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEIMENTS.

Ha quedat establert així, el repartiment de funcions de la Conselleria de Proveïments:

Presidència, En Marti Bruno, (C N. T.). Desplaçaments, En Francesc Graells, (E. R. C). Alimentació, En Pere Cases (U. G. T.) i Escorxador Públic i Mercadals, Lluis Coma. (Unió de Rabassaires).

UN AVIS PER ALS QUE JUGUEN A LA RIFA.

Ha circulat amb insistència el rumor que els premis de loteria no es pagaven i que el més que es feia era abonar-los en compte corrent perquè els afavorits no els cobressin immediatament. Aquest rumor no pot haver nascut més que de la fantasia de gent inconscient o d'enemics del règim.

Els bitllets premiats de la loteria nacional són moneda al portador, i es pagaran íntegrament tot just rebuda la llista oficial i complerts els curts tràmits que ordinàriament exigeix la instrucció de loteries.

NOTA D’INTERÉS DE LA CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS.

La Conselleria Municipal de Proveïments, demana a tots els comerciants, conreadors i magatzemistes de blat i farina panificable, que per tot el dia de demà, passin per les oficines d’aquesta Conselleria, amb una relació exacta de totes les seves existències.

ELS ASSISTITS AL DISPENSARI.

Durant el dia d’ahir foren assistits al Dispensari Mèdic per sofrir ferides, encara que no de molta consideració, les següents persones:

Ramon Meroño de 28 anys, domiciliat al carrer Guttemberg, 22, primer.

Josep Molina, de 4 anys, domiciliat al Carrer Torrent 52.

Lluïsa López de 9 anys, domiciliada al carrer de Roca i Roca, 17.

L'anciana Casilda Hurtado, de 81 anys, domiciliada a l'interior de l'Estació del Nord,

I Antoni Brull, de 27 anys, amb domicili al carrer Linneu, 61.

NOTA DE LA CONSELLERIA MUNICIPAL DE SANITAT.

La Conselleria Municipal de Sanitat de Terrassa espera de la provada cultura de tots els conciutadans que s'abstindran de fumar en les sales d'espectacles.

També per motius d'alta conveniència sanitària recomana als pares obliguin els seus fills concurrents als locals públics, a utilitzar els wàters.

Ets contraventors d'aquestes mesures de caire sanitari, d'interès general per a la col·lectivitat, seran degudament penyorats.

UN JUST NOMENAMENT.

Ha estat nomenat Comissari de Propaganda de la Generalitat, a Terrassa i Comarca, el jove terrassenc, Pere Elies i Busqueta. el qual no dubtem portarà a terme el seu comès amb la pulcritud i l'entusiasme que l'encàrrec comporta.

No hay comentarios: