sábado, 26 de septiembre de 2020

Front, 13 de novembre de 1.936, pàg 2

 

AVIS ALS AUTOMOBILISTES.

El Consell Municipal, d'acord amb les organitzacions sindicals C. N. T. i U. G. T. —secció   transports─, i en virtut, dels molts accidents que ocasionen als vianants, accidents sempre sensibles per tractar-se de companys o dels seus fills, i amb el fi d’anul·lar als qui més culpa tenen en totes aquestes coses, puix que fermen legió els conductors improvisats que sense pràctica circulen per les ciutats i carreteres, s'ha acordat, i es fa públic per al seu immediat compliment, que tothom qui tingui cotxe o camió, de propietat o bé requisat per a les seves necessitats, que es proveeixin del full de control d'aquesta ciutat, el qual s’expèn a l'Ajuntament a partir d'avui, divendres, dia 13, amb el ben entès que si fins el dia 20 del corrent es troba en circulació un cotxe o camió sense aquest requisit, serà incautat per l'autoritat i portat al dipòsit en espera d'ulteriors resolucions.

Terrassa, 13 de novembre de 1.936.

CÈDULES PERSONALS.

Es recorda novament que tots els dies feiners (dissabtes inclusius) està obert el cobrament de les cèdules personals del corrent exercici. L'Oficina Recaptadora està instal·lada al carrer de Puignovell núm. 13 i hores de nou a dotze del matí.

D'INTERES PER ALS QUE FAN LA INSTRUCCIÓ MILITAR.

Es comunica a tots els ciutadans que en compliment del decret del Govern de la Generalitat de Catalunya fan la instrucció militar, que si demà el temps és bo, caldrà que es concentrin els tres torns conjuntament al camp corresponent a les 9'30 del matí. En cas que el temps ho fes impossible, els que fan la instrucció al camp del Grup Excursionista La Mola (Pajarito)  han de presentar-se al Cinema Alegria, i els que la fan al camp de l’Harmonia al Recreo, 

COMITE DE PROVEÏMENTS.

Per la Conselleria de Proveïments ha estat imposada una penyora de dues-centes pessetes al comerciant Juli Sou, domiciliat al carrer de la Salut, 23, per haver venut mongetes a un preu exorbitant. Dita mercaderia, tassada a 2'10 ptes. ha estat venuda a 2'50 ptes.

NOTA DEL COMITÉ DE PROVEÏMENTS.

S'adverteix a tots els  tenders i comerciants, que el mínim i màxim que poden vendre de sucre, és mitja lliura i el preu de trenta-cinc cèntims.  

NOTA PELS QUE TENEN CREDITS ATRASSATS.

La Cuina Popular prega a tots els que tinguin "vales" per cobrar, atraçats, que es presentin dissabte vinent, de 3 a 5 de la tarda, com de costum per fer-los efectius.

ASSISTITS AL DISPENSARI MÈDIC MUNICIPAL.

Darrerament han estat assistits:

Marc Navarro, de 13 anys, que viu a Montserrat, 14, de fractura del cúbit i radi drets, un terç inferior, fractura radi un terç inferior esquerre i probable fractura del cúbit esquerre, amb erosions i excoriacions a la cara, produïdes per caiguda des de dalt d'un arbre a la via pública.

Eduard Sanmartí, de 22 anys, domiciliat a la carretera Rellinars (bòvila) d'erosions i excoriacions a la cara, mans i genoll esquerre, produïdes a la via pública per topada entre bicicleta i auto, i

Joana Utset Soler, de 9 anys, amb domicili al carrer del Bruch, 100, d'excoriacions al dors polze dret.

AVIS IMPORTANT DE L'ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS (U. G.  T.).

La secció del Ram d’Alimentació i Detall de l'Associació d'Empleats i Tècnics (U. G. T.) assabenta a tots els comerciants i dependents del Detall que el vinent diumenge, dia 15, amb motiu, de la diada de la Fira, que els establiments romandran oberts seguint el mateix horari dels dies normals o sigui: matí de nou a 1, i tarda de 4 o 7.

En compensació a aquest dia el vinent dimecres, dia 18, els esmentats establiments restaran tancats tot el dia.

SECCIÓ METAL·LURGIA DE L'A. E. T. (U. G. T.)

La Junta d'aquesta Secció de l'Associació d'Empleats, i Tècnics posa en coneixement de tots els seus afiliats no compresos en la construcció de material de guerra, l'obligació que tenen d'arreglar o reparar en dissabtes i diumenges les averies que es produeixin en les màquines destinades a l'elaboració de material bèl·lic.

No hay comentarios: