domingo, 27 de septiembre de 2020

Front, 14 de novembre de 1.936, pàg 2

 

AIXÍ S'HA DE PROCEDIR.

El conseller del Mercadal, Lluis Coma, aquest matí ha requisat la mercaderia a una pagesa de Viladecaballs, que venia mongetes filaires al Mercat de la Independència al preu de 3 pessetes el quilo, en comptes de 2'25 pessetes a què estan tassades. 

La Conselleria Municipal de Proveïments fa públic que està disposada a actuar amb la màxima energia en casos d'aquesta naturalesa.

PENYORA.

La Conselleria Municipal de Proveïments ha imposat una penyora de 200 pessetes al comerciant Pere Pujol, domiciliat al carrer Transversal, 140, per haver infringit la disposició d'aquesta Conselleria, referent al preu de venda del sucre fi.

Una vegada més es fa avinent a tots els comerciants que tinguin en compte no abusar de les circumstàncies actuals.

CANVI DE JUNTA ALS AMICS DE LES ARTS.

Abans d'ahir a dos quarts de vuit del vespre, tingué lloc la reunió general extraordinària, de canvi de Junta als "Amics de les Arts". La nova Junta ha quedat constituïda de la següent manera:

President, Josep Marimon.

Vice-president, Espartacus Puig.

Secretari, Salvador Llimona.

Vice-secretari, Pere Masana.

Comptador, Joaquim Ballbé.

Tresorer, Marcel·lí Lloberas.

Vocals: Pintura, Rupert Font; Escultura, Josep Albareda; Literatura, Pere Vigués; Música-Jazz, Francesc Marinel·lo; Cinema i Teatre, Tomàs Querol.

DONATIUS  A LA CUINA POPULAR.

S'han rebut a la Cuina Popular, els següents donatius:

F. Borrell i Aleix Corbella, 1 quilo d'arròs, mig quilo de farina, mig de vedella, 1 quilo de sucre i altres queviures per valor de 15 pessetes.

ASSISTITS AL DISPENSARI MÈDIC.

Han estat assistits al Dispensari Mèdic Municipal, els ferits següents:

Josep Argilés, de 32 anys, que viu al carrer de Prat de la Riba, 46, de cremades de segon grau a la cara anterior del dit gros del peu dret.

Joan Pérez, domiciliat a Blasco Ibáñez, 37, de 41 anys, de probable fractura del peroné dret en el terç inferior, que s'ha produït en caure, traslladant en la seva missió de camillaire de la Creu Roja, un ferit dintre l'Hospital.

A Dolors Tria, d'un any d'edat, del carrer de Josep Sunyol, 42, se li ha extret un cos estrany del nas.

CONSELLERIA DE TREBALL.

Aquest Departament de Treball prega a tots els Comitès de Control que no hagin emplenat les circulars que els vàrem trametre demanant-los una relació de maquinaria i personal que ho facin a la major brevetat possible a fi de facilitar-nos la nostra tasca.

CONSELLERIA D'ASSISTÈNCIA SOCIAL.

El Conseller-Regidor d'Assistència Social assabenta a tots els ciutadans, que aquell que vulgui recollir a casa seva algun infant dels que venen a la nostra ciutat procedents del front de guerra propers a arribar, que passin a sol·licitar-ho a l'esmentada Conselleria, instal·lada a l'Ajuntament, on se'ls atendrà, tots els dies, de 6 a 8 del vespre.

SINDICAT OBRER DE LA INDUSTRIA FABRIL I  TEXTIL  (U. G. T.)

La Comissió Tècnica de la Secció del Ram de l'Aigua prega a tots els delegats de les fàbriques que passin per la Secretaria del Sindical, dilluns o dimarts propers, de 6 a 8 del vespre, per tal de comunicar-los un assumpte d'interès.

No hay comentarios: