lunes, 30 de diciembre de 2019

El Dia, edició dijous 2 d’abril de 1.936, pàg. 2


ES DECLARA UN INCENDI A UN ASSORTIDOR DE BENZINA.

Ahir, a un quart de 8 del vespre, la sirena d'alarma anuncià que acabava de declarar-se un incendi.

Efectivament, en l'assortidor de benzina del Passeig de Garcia Hernández, que es troba instal·lat junt al quiosc d'aquell Passeig, mentre s'estava proveïnt a un camió número 5.889 de la matricula.de Girona, un llumí llançat imprudentment s'agafà a la benzina de terra i d'aquí a la del canó de conducció i dipòsit del camió.

Com pot suposar-se, el foc prengué la gasolina, llançant espectaculars flamarades, que feren suposar que es cremava el camió.

Alarmats, doncs els presents, telefonaren ràpidament a la secció de bombers de l'Ajuntament, els quals es personaren tot seguit al lloc del fet, essent inútil la seva presència car els transeünts i propietari del lloc, havien sufocat el foc que sols prengué increment en la benzina del dipòsit.

Per tant, les pèrdues són irrisòries i fou més gran l'alarma, que el que de veritat hi hagué.

Degut a l'hora en que es desenrotllà el fet, va acudir molta gent; al lloc esmentat, de la que és trobava als carrers de la ciutat.

ASSAIGS DE CARAMELLES.

Vista la proximitat de la Pasqua de Resurrecció, són algunes les entitats que practiquen ja els assaigs en vistes a les caramelles tradicionals que tenen lloc en aquesta diada.

AMBULANT ASSISTIT.

Al Centre Mèdic, fou ahir al migdia assistit l'ambulant Josep Diaz Fernàndez, de 25 anys d'edat, cl qual presentava algunes ferides infectades al peu dret i a la mà.

CAIGUDA.

A les 3 de la tarda del dia d'ahir, fou conduit al Centre Mèdic el noiet de 3 anys. Josep Pallejà, que acabava de sofrir una caiguda a la via pública, la qual li causà una ferida incisa al terç mitjà de la cama dreta, que li fou assistida pel facultatiu de torn.

No hay comentarios: