domingo, 29 de diciembre de 2019

L’Acció, dijous 2 d’abril de 1.936 pàg. 2


FOC AL DIPOSIT DISTRIBUIDOR DE GASOLINA DEL PASSEIG.

La sirena d'alarma de l'Ajuntament, ahir a un quart de vuit del vespre, amb el seu acostumat i estrident soroll, assenyala foc al districte tercer.

Havien telefonat a la Comandància des del Passeig de Garcia Hernández, assabentant que s'estava cremant de manera sorprenent el dipòsit proveïdor de benzina del quiosc del Passeig.

Immediatament sortiren les bombes, encara que l’ús d'aquestes no fou necessari, doncs el foc ja l'havien extingit les persones que casualment es trobaren en aquell lloc.

El sinistre es produí de la següent manera: Estava proveïnt de benzina, el camió registrat amb el número 3899, amb matrícula de Girona. Sembla que caigué un xic de benzina a terra, i llavors una persona que encengué un cigar, impensadament llençà el llumí enmig de la benzina. Instantàniament sorgí una gran flama que es propagà amb gran rapidesa a l'aparell proveïdor i al motor del cotxe.

Amb l'ajuda d'unes mantes i la sorra del passeig, uns ciutadans, després d’alguns esforços, lograren apagar el foc, que ja havia pres, degut a les seves altes flames, un aspecte esfereïdor.

L'hora en què tingué lloc l'incendi, feu que l'alarma en el centre de la ciutat fos enorme. Sortosament, el foc no tingui importància, com tampoc s’hagué de lamentar cap petita cremada en les persones que el sufocaren.

MENDICANT ASSISTIT AL DISPENSARI.

Per tal de poder-se curar unes ferides infectades que sofria al peu dret i a la mà del mateix costat, ahir al migdia fou auxiliat al Dispensari, un jove d' uns 25 anys, anomenat Josep Diaz, natural d'Astúries, sense domicili fixe, el qual es dedicava a implorar la caritat pública.

UN AUTO ABANDONAT PER AVARÍA.

A dos quarts de vuit d'aquest matí, ha estat trobat abandonat al carrer Baldrich, un cotxe de bon aspecte, en el vidre anterior del qual hi havia una patent a nom d'un barceloní anomenat Robert Barnés.

Assabentat d'això el conseller regidor senyor Petchamé, ha ordenat que el cotxe fos recollit i traslladat al dipòsit municipal.

Unes hores més tard de acomplerta aquesta ordre, s’ha presentat a la Comandància, el senyor Lluis Marcet, manifestant que era el propietari del cotxe abandonat que el comprà dies passats a la persona a nom de la qual anava la patent. El cotxe estava en aquell lloc perquè anit sofrí una averia.

No hay comentarios: