domingo, 22 de diciembre de 2019

L’Acció, dijous 26 de març de 1.936 pàg. 3


ROBATORI DE GÈNERES.

Ahir al migdia, l’industrial Francesc Ballbé, que té la seva fàbrica de gènere de punt instal·lada al carrer Igualtat, 18, es presentà a la Comissaria de policia per tal de denunciar un robatori portat a terme a la seva fàbrica.

Segons les declaracions, ahir al matí, quan acudí al magatzem, es trobà amb què les capses de mitges estaven en gran desordre. De l’interior de les mateixes havia desaparegut la mercaderia. Després penetrà al despatx i vegé que tot estava regirat. Una porta d’aquell lloc havia estat violentada, lloc per on es suposa que penetraren els lladregots.

El senyor Ballbé, creu que el material robat ascendeix a unes 2.300 pessetes.

L’ESGLÉSIA DE RELLINARS I ELS LLADRES.

Comunica el Jutjat municipal del poble de Rellinars, al Jutjat d’Instrucció de la localitat, que en aquell lloc s’ha comés un robatori, encara que sembla de poca importància, a l’Església Parroquial.

S’han practicat algunes diligències per tal de procedir a la captura dels lladres.

PER L’IDENTIFICACIÓ D’UN DIFUNT.

Al Butlletí Oficial de la Generalitat ha publicat en la seva edició d’avui , un edicte referent a l’home mort que ahir al matí fou trobat en una cabana de la bòvila Tost.

En aquest edicte són assenyalats tots els detalls del mort per tal de veure si d’aquesta manera podrà ésser identificat.

La fotografia del cadàver ha estat fixada al tauler d’anuncis del Jutjat d’Instrucció.

ANCIÀ ASSISTIT AL DISPENSARI.

A dos quarts d’onze d’aquest matí, han portat al Dispensari el vellet de 70 anys, Jaume Girona, domiciliat al carrer Sant Josep, 39, el qual mentre treballava en el taller de fusteria propietat d’Antoni Güell, s’ha produït una important ferida al palmell de la mà esquerre, ferida que ha estat qualificada de pronòstic reservat, doncs sembla que presenta la destrucció de diversos tendons de la susdita fusteria.

UN HOME ES CREMA LA MÀ.

Per haver posat la mà dreta al foc en un moment que li sobrevingué un atac nerviós, ahir a les 5 de la tarda curaren al Dispensari Mèdic, el jove de 28 anys, Salvador Bayo, domiciliat al carrer Jodis, 74. Li curaren unes cremades de regular consideració a la mà ferida.

No hay comentarios: