sábado, 21 de diciembre de 2019

El Dia, edició dimecres 25 de març de 1.936, pàg. 2


ES TROBAT MORT UN CAPTAIRE DESCONEGUT.

Aquest mati, quan passava el masover de Can Gorcs, per la bòbila que en Joan Tost té a les proximitats d'aquella masia, ha trobat estirat sota un cobert el cadàver d'un captaire que acostumava, amb permís del propietari de la citada bòbila. pernoctar al dit lloc.

El masover de referència, ha cursat el corresponent avis al Jutjat, d'Instrucció local, traslladant-se al lloc del fet el jutge d'Instrucció, acompanyat de l'oficial criminalista i l'auxiliar del mateix, ordenant-se l'aixecament del cadàver, una vegada auscultat pel metge forense, també present.

La víctima estava ajaguda boca enlaire, mig vestit i aparentava tenir uns 60 anys.

No portava documentació de cap mena, de forma que no es conegut el seu nom ni altres detalls personals. Vestia molt pintorescament i semblava, per alguns detalls que era alcohòlic.

En el lloc on ha estat trobat, s’hi havia guarnit un parapet amb sacs i fustes, a fi de preservar-se de l'aire i feia alguns dies que acudia a aquest lloc a passar la nit.

Abans d’adormir-se es veu que havia practicat algun recompte, car a poca distància del seu cos, damunt uns maons, s’hi ha trobat escampada, una petita quantitat de xavalla.

A l’hora que s’ha ordenat l’aixecament del cadàver, sembla que aquest feia ja unes 10 o 12 hores que havia mort, presentant una gran rigidesa.

Per l’ambulància municipal ha estat efectuat el trasllat del cos de la víctima al dipòsit judicial.

No hay comentarios: