jueves, 5 de diciembre de 2019

El Dia, edició dissabte 14 de març de 1.936, pàg. 2


OBERTURA D’UN ESTABLIMENT.

Ahir, a les 5 de la tarda, tingué lloc la inauguració del nou establiment dedicat a camiseria, que el senyor Vilaró ha muntat en el número 7, del Raval de Fermí Galán.

La instal·lació  d’aquesta moderna i elegant botiga, obeeix al desig del senyor Vilaró de proporcionar a la nostra ciutat, una casa especialitzada en la camiseria, totes les existències de la qual. seran confeccionades en el taller del mateix establiment.

Durant tot el vespre d'ahir foren en gran quantitat les amistats, que en bon nombre posseeix el senyor Vilaró a la nostra ciutat que visitaren el seu establiment, fent bons elogis de la construcció del mateix que ha estat practicada sota la direcció de la casa Roig i Martí.

Els representants de la premsa i els visitants tots foren molt ben obsequiats pel propietari de l’establiment, amb delicat lunx servil per la dolceria "La Montserratina" essent-los mostrades amb detall les característiques de l'establiment, que a partir d'avui, ha estat obert per a la venda al públic.

Felicitem el senyor Vilaró per la seva instal·lació. desitjant-li tota mena de prosperitats en el seu negoci.

ORDRE D'EMPRESONAMENT, CONFIRMADA.

Ha estat ratificada l'ordre d'empresonament contra els tres detinguis per furt d'unes peces de teixits a la casa Altisen Germans de la nostra ciutat.

REUNIÓ SUSPESA.

Per ordre governativa ha estat suspesa la reunió que el Ram de la Construcció volia celebrar aquesta tarda al Cinema Doré.

En aquesta reunió devia tractar-se, que els obrers del ram es solidaritzessin amb els vaguistes de la brigada municipal.

REUNIÓ DELS OBRERS DEL RAM FABRIL I TÈXTIL.

Demà diumenge, a les 10 del matí, tindrà lloc una reunió dels obrers del ram fabril i tèxtil, convocada pel sindicat de la C, N, T.

En aquesta assemblea es tractarà de l'actitud dels obrers davant el locaut declarat per la patronal confirmant o no l'actitud presa en la reunió darrera d'aquest ram.

LA QUESTIÓ DELS VAGUISTES DE LES BRIGADES MUNICIPALS :: DILLUNS TORNEN AL TREBALL.

Aquest migdia, a l'hora dels pagaments. han acudit a l’Ajuntament per a cobrar l'import dels dies treballats, els obrers de les brigades d'obres del municipi i els de sanitat. declarats, de mitja setmana cap ací, en vaga.

No hay comentarios: