miércoles, 25 de diciembre de 2019

El Dia, edició dissabte 28 de març de 1.936, pàg. 2


SEGUEIXEN ELS ROBATORIS.

Ahir va personar-se a la Comissaria de policia, Pere Mollet, industrial, de 38 anys, domiciliat al carrer Columela, 15, el qual donà compte d'haver-se comès un robatori en un magatzem que posseeix al carrer de Torrella. 39 i Galileu, 128.

Els lladres entraren, aixecant unes teules de la part superior de l’edifici, i una vegada dintre, regiraren mobles i calaixos, emportant-se 150 pessetes que trobaren en un escriptori.

No trobant res més, donaren per enllestida la seva tasca i despanyaren dues portes i obrint una tercera, varen  abandonar el local.

La policia ha practicat les diligències del cas, sense resultats positius, per ara.

DETALLS DEL ROBATORI PERPETRAT A L'ESGLESIA DE RELLINARS.

EI Jutjat municipal de la veïna localitat de Rellinars, ha lliurat al Jutjat d'Instrucció local, alguns detalls del robatori comès a l'Església parroquial de Rellinars, segons els quals, els autors del fet penetraren al Temple destruint una reixa i una tela metàl·lica.

Una vegada dintre es dedicaren a buidar les caixetes d'almoines del recinte, emportant-se metàl·lic per valor de 25 pessetes.

La mencionada referència no diu que vagin emportar-se cap objecte sagrat.

No han estat capturats encara els autors del robatori.

PER AL SENYOR CAP DE VIGILÀNCIA.

Tenim noticia de l’espectacle incivil que es dona quasi diàriament a l’extrem del carrer de Colom, al peu de la carretera de Moncada, on una banda de bordegassos es dedica a apedregar els camions i vehicles de tota mena que passen per aquell indret.

Costaria molt a les autoritats d'efectuar un escarment exemplar i evitar la reproducció de l’espectacle?

No hay comentarios: