sábado, 14 de diciembre de 2019

L’Acció, dissabte 21 de març de 1.936 pàg. 4


UNA CAPTAIRE IRACUNDA.

La guàrdia municipal ha detingut una dona anomenada Maria Pérez i Serrano, de 40 anys, sense domicili, que es dedicava a demanar caritat. Per les referències que tenim sembla que ha estat detinguda per haver-se insolentat amb un guàrdia que li prohibia la mendicitat.

L’AGRESSIÓ D’UNS NOIS AMICS.

El nen de 10 anys, Josep Elade i Abad, domiciliat al carrer Llibertat, , mentre estava jugant amb uns seus amics, aquests li tiraren una pedra tocant-lo al cap, produint-li una forta ferida contusa. Fou conduit al Dispensari on li curaren la contusió.

D’INTERÉS ALS SARDANISTES.

El Foment de la Sardana d’aquesta ciutat fa avinent que continua obreta la inscripció per als que desitgin assistir a la magna Final de la II Competició Nacional de Sardanistes, que es celebrarà el dia 5 d’Abril a Barcelona, en el Palau de Belles Arts. Per més detalls i inscripcions al seu estatge Sant Pere, 56 (local «Amics de les Arts») els diumenges des de les onze del matí i dimecres des de les deu de la nit.

També fa avinent que com de costum, demà diumenge, en el seu estatge, tindran lloc els acostumats ensenyaments gratuïts de ballar sardanes per a joves senyoretes, els quals seran d’onze a una del matí.

No hay comentarios: