martes, 17 de diciembre de 2019

L’Acció, dilluns 23 de març de 1.936 pàg. 3


NOU CAP DE LA GUÀRDIA CIVIL A TERRASSA.

El senyor Eusebi Julve i Bosch, alferes de la Guàrdia Civil. cap de línia d'aquesta ciutat ens comunica, en atent B. L. M. haver-se possessionat del manament de la força de l’expressada línia, i ens fa ofrena del testimoni de la seva consideració.

Felicitem sincerament el senyor Julve per l'ascens aconseguit, i esperem que del seu comés en sortirà molt enrobustit el manteniment de l'ordre republicà.

ASSENYALAMENTS DE JUDICIS ORALS PER AL PROPER MES.

Estan assenyalats per a celebrar-se a l’Audiència de Barcelona, i durant el proper mes d'Abril els següents judicis orals, els quals tindran lloc a dos quarts d'onze, i de la forma acostumada.

El dia 4 d’abril, es veurà el judici contra Llorenç Farell, acusat d’haver causat lesions a un conciutadà.

El dia 7 se'n celebrarà altre contra Salvador Mulet acusat del delicte d'estafa. En aquest judici hi haurà nombrosos testimonis.

També pel mateix delicte que l’anterior, el dia 18 d'abril, es veurà altre judici oral contra el ciutadà Francesc Jorba i altre personal el nom de la qual ignorem.

I finalment el dia 23 es veurà altre Judici, pel furt i estafa en grau de frustració, contra Ramon Catasús.

TROBALLA A LA VIA PÚBLICA.

A la Comandància Municipal, s’hi troba dipositada una carta de colors de gènere de punt que fou trobada a la via pública. Serà retornada a la persona que pugui acreditar ésser-ne el seu posseïdor.

MOSSEGADA PER UN GOS.

A un quart de set del vespre del passat dissabte, de resultes d'haver estat mossegada per un gos a la cuixa esquerra, curaren al Dispensari Mèdic la noia de 16 anys, Francesca Bidatia, domiciliada al carrer Infant Martí, 134.

El fet ha estat denunciat i es mirarà de posar el gos en observació.

CAIGUT A LA CARRETERA.

El conciutadà Ramon Llorenç, de 36 anys, domiciliat al carrer Sant Valentí, 3, mentre passava per la carretera de Matadepera, tingué la desgracia de caure anant a parar de rostre a terra.

Es produí una ferida, contusa amb algunes erosions al front i al nas.

45 PESSETES ROBADES PER UN JOVE DE 17 ANYS.

Ahir a la tarda fou detingut per la policia de la localitat, el jove de 17 anys, Josep Ortega, domiciliat al Passatge Gran Via, 3, el qual segons les denúncies del ciutadà Francesc Rubió, el passat dissabte, en unió de dos joves més penetraren en una tenda que el susdit Rubió posseeix al carrer Ramón Llull, 52, robant-li del calaix del mostrador 45 pessetes.

El detingut ha passat la nit als calabossos de la Comissaria, en espera de que li sigui presa la convenient declaració.

ACCIDENT CICLISTA.

A tres quarts de nou d'aquest matí, ha sofert una parençosa caiguda en plena carretera de Montcada quan anava muntat en una bicicleta de ta seva propietat, Francesc Abad, de 36 anys, amb domicili a la carretera de Matadepera, 185.

Al Dispensari li han curat una ferida contusa al genoll dret.

No hay comentarios: