sábado, 28 de diciembre de 2019

L’Acció, dimecres 1 d’abril de 1.936 pàg. 2


EN REMENBRANÇA DE FRANCESC MACIÀ.

Demà s’escaurà el tercer aniversari que l’egregi governant Francesc Macià vingué a Terrassa per tal de celebrar diversos actes polítics i patriòtics.

Alhora s'aprofità la seva presència a fi de procedir a la inauguració oficial de l’emissora del Ràdio Club Terrassa. Per raó d'aquesta gloriosa efemèride, «L'Antena», diari parlat del susdit Club, demà radiarà un interessant editorial al·lusiu al President Macià i a la seva estada a Ràdio Terrassa.

ELS TRUCS DE BRUXERIA DEL CARRER D’AGRICULTURA.

Durant les darreres hores no ha succeït res digne d’esment en la casa misteriosa del carrer de l'Agricultura. No obstant, malgrat el silenci dels bruixots, els comentaris són cada dia més vius i diversos.

Nosaltres creiem però, atès tot ei procés dels misteriosos fets, que la successió d'aquests no es tracta d'altra cosa sinó que d'un fenomen de telequinèssia, o sia la facultat de fer moure objectes i coses a distància.

Ahir, «El Dia Gráfico», publicava una interessant informació dels misteris d'aquesta casa. Reportatge molt celebrat original del nostre estimat company de redacció, el «Junior» Miquel Almirall.

REUNIÓ DE METAL·LÚRGICS.

Demà, a les nou del vespre, els obrers metal·lúrgic es reuniran en assemblea general al «Bar Rambla», conegui per «Cat Maco». En aquesta reunió sembla que es tractarà de l’assumpte que aquests obrers estan sostenint amb relació a les 40 hores.

EL CONSABUT ROBATORI.

Ahir a la tarda, mentre tenia el cotxe de la seva propietat parat en el carrer de la Mina, en Josep Valls i Utset, domiciliat a la casa de camp de Can Roure i ell estava dins una casa del susdit carrer, uns desconeguts li robaren la patent del cotxe.

El Valls ha denunciat el robatori a la Comissaria de policia.

ESCALDAT AMB AIGUA BULLENT.

En abocar-se-li un pot ple d'aigua bullent, es produí unes ferides de consideració als dits de la mà esquerra, el vailet de 12 anys, Joaquim Berenguer, domiciliat al carrer Aurora, 22.
Les cremades, totes elles de segon grau, les hi curaren al Dispensari a un quart de deu del vespre.

No hay comentarios: