lunes, 9 de diciembre de 2019

La Veu de Catalunya, 18 de març de 1.936, pàg. 2


NOVES DIVERSES DE LA D’ORDRE PÚBLIC.

En rebre ahir al migdia els informadors, el delegat general d’Ordre Públic els va comunicar que s’havien declarat en vaga de braços caiguts els obrers del ram de Construcció de Terrassa, per haver estat acomiadat d’unes obres on treballava el president del ram.

Afegí que ahir al matí havien ocorregut uns petits incidents a la plaça de la Universitat, motivats en una discussió sostinguda entre dos estudiants de diferent ideologia, els quals arribaren a les mans. El fet no ha passat a majors, gràcies a la intervenció del rectorat, i així ha quedat solucionat.

Després el senyor Caselles pregà als informadors que fessin públic que seran inútils totes les gestions que es facin relacionades amb la revisió d’armes. Tothom s’ha d’atenir a la disposició dictada, i, per tant, totes les visites que se li facin en aquest sentit, no tindran efecte i sols serviran per a causar-li molèsties en el despatx dels assumptes que sobre seu pesen. No estic disposat ─ afegí ─ a canviar el criteri que tinc sobre la referida disposició.

El senyor Casellas rebé la visita del tinent coronel de la Guàrdia Civil, senyor Antoni Moreno Suero, qui intervingué en la captura dels atracadors del Banc Hispano Colonial de Valls i repetí el que ja hem publicat.

No hay comentarios: