miércoles, 11 de diciembre de 2019

El Dia, edició dimecres 18 de març de 1.936, pàg. 2


UN DIBUIX-RETRAT DE FRANCESC COSTA.

En els aparadors de "El Blau" del carrer de Sant Pere, roman exposat un magnífic dibuix-retrat estudi al natural de l'eminent violinista Francesc Costa, degut al jove artista terrassenc Ramon Cortès.

Aquesta obra certament reeixida del nostre artista, serà reproduïda en els programes del Concert que diumenge a la tarda donarà el gran violinista català als "Amics de les Arts".

DENUNCIA PER ROBATORI.

Francesc Herranz Cabrera, que té una fàbrica de torçats, al carrer Rafael de Casanova, ha denunciat, a la Policia que del despatx d'aquella, li han desaparegut una màquina d’escriure i un rellotge de butxaca.

La desaparició fou produïda per un individu que entrà, trencant un vidre del despatx, fugint sense deixar rastre.

ATROPELLAT PER UN CARRO.

Ahir. a poc tros del seu domicili del carrer de Volta, 17, fou atropellat per un carro, el noi de 5 anys. Simeó Oliver, el qual sofrí algunes lesions en caure.

Ràpidament traslladat al Centre Mèdic se li declararen  contusions amb equimosi al braç i avantbraç dret, essent assistit convenientment i poden retornar després al seu domicili.

ASSISTIT AL DISPENSARI.

A les 11 del matí del dia d'ahir, fou assistit al Centre Mèdic, Angel Cabeza, que viu al carrer Sant Valentí, 5. el qual presentava una ferida punxant al dit gros esquerre, que va produir-se en el seu domicili.

CAIGUDA.

A les 7 d'ahir vespre, fou conduïda al Dispensari, Carme Massaguer, de 66 anys. domiciliada al carrer Sant Isidre, 43, a la qual fou assistida una ferida contusa a la regió temporal.

Aquest dany, va rebre'l en sofrir una caiguda a plena via pública, podent una vegada assistida convenientment, retornar al seu domicili.

No hay comentarios: