viernes, 27 de diciembre de 2019

El Dia, edició dimarts 31 de març de 1.936, pàg. 2


ELS MISTERIS (?) DE CAN PALET EN FRANCA DERROTA.

Cal, definitivament, treure tota la importància, la poca que resta, sobre els tals suposats misteris.

A la casa del carrer de l'Agricultura no s'hi registren coses més extraordinàries que les que succeeixin a qualsevol domicili de Terrassa.

Si qualsevol cosa hi ocorregués no té cap importància i tots els rumors de la gent són exagerats.

A la noieta Obradors, el retorn a la normalitat és un fel. Amb el seu pare passaran la majoria dels dies d'aquesta setmana al camp, retornant als vespres al seu domicili.

Aquest allunyament, ajudarà la Josepa a oblidar millor les males impressions rebudes a casa seva.

A la casa, un gran nombre de persones, atretes pels murmuris i exageracions de la gent, més que pel que hi ha de veritat, hi acudeixen, algunes d'elles comportant-se amb una incultura molt reprovable. Tots ells han d'entornar-se'n comprovant que allí no passa res.

De totes formes, la família Obradors és objecte de moltes molèsties, sobretot, com diem, per part d’incults que volen entrar a la casa de totes passades i venen amb altres indignants exigències.

Han acudit al lloc alguns periodistes forans i fotògrafs corresponents, els quals han pres una sèrie d'informacions.

També la policia ha tingut una entrevista amb la família i una vegada informada, verificarà les corresponents indagacions per aclarir els mòbils i els causants de tot aquest batibull, que tant a les acaballes es troba.

VISITES A L’ALCALDE.

Aquest matí han estat a l'Alcaldia, una comissió d'obrers vaquers, els quals han continuat les entrevistes que sostenen amb el senyor .Morera, relacionades amb el conflicte que patrons i obrers del Ram venen sostenint sobre determinades aspiracions d'aquests darrers.

S'han entrevistat amb l'alcalde, així mateix, diverses altres comissions i particulars.

No hay comentarios: