martes, 24 de diciembre de 2019

La Veu de Catalunya, 28 de març de 1.936, pàg. 18


El Butlletí Oficial portarà un edicte, en el qual citarà les persones que puguin reconèixer i identificar el cadàver del captaire trobat mort, a la bòbila de Joan Tost.

També per tal de poder obtenir aquests detalls, s’han fet fotografies del desgraciat captaire, les quals han estat exposades al tauler del Cementiri Nou i al Jutjat d’Instrucció.

Els alumnes i professors de l’Institut es traslladaren a Vic i Ripoll, per tal d’efectuar-hi una visita. Es sortí de Terrassa a les 8 del matí i s’anà directament a Ripoll, on els visitants foren gentilment rebuts per l’Ajuntament de la ciutat i pel conservador del Museu Folklòric de Ripoll.

A més del dit museu es visità el Monestir i l’Ajuntament.

Després de dinar, els visitants es traslladaren a Vic, on foren rebuts per l’Ajuntament. També visitaren les pintures d’En Sert de la Catedral i el museu diocesà.

Seguidament marxaren vers la nostra ciutat, on els excursionistes arribaren pels volts de dos quarts de nou, plenament satisfets de la visita.

Per ordre del Conseller del Treball, ha estat nomenada la Comissió del decret de readmissió d’obrers acomiadats, havent estat formada pels següents senyors:

President, Joan Enrich Fontdevila; vocals patrons, Ramon Costa i Blasi i Jaume Cos Villalonga i vocals obrers, Joan Imbers Bayés i Hèrcules Busqué Navarro.

El Jutjat d’Instrucció ha rebut una comunicació del jutjat municipal de la veïna localitat de Rellinars, en la qual es dona compte que durant la nit del proppassat dilluns, dia 23, es cometé un robatori a l’església parroquial d’aquella població.

Els lladres varen emportar-se diversos objectes de valor, el total dels quals no ha estat determinat, i no es té cap detall que pugui indicar qui són els autors del fet.

El Jutjat Municipal d’aquella població practica les gestions pertinents.

Hem vist un exemplar de la comèdia «El Rolls del senyor Fornaguera» del jove escriptor terrassenc Josep Massagué Puig, la qual és editada per l’Editorial «L’Escon» d’Arenys de Mar.

No hay comentarios: