martes, 17 de diciembre de 2019

El Dia, edició dilluns 23 de març de 1.936, pàg. 2


ASSENYALAMENTS JUDICIALS.

Per a celebrar al Tribunal de l'Audiència “Provincial" i a dos quarts d'onze del matí, s'han practicat els següents assenyalaments por als dies següents del mes d'abril:

Dia 4: Judici oral, contra Llorenç Farell, per lesions.

Dia 7: Altre judici oral. contra Salvador Mulet, acusat d'estafa.

Dia 18: Altre contra Francesc Jorba, també per estafa.

I dia 25: Altre contra Ramon Catasús. per furt i estafa en grau de frustració.

DENUNCIA.

Francesc Rubio i Andreu, que té una tenda al carrer de Ramon Llull. 52. ha denunciat a Josep Ortega Escolar, de 17 anys, que viu al Passatge de la Gran Via. 3. el qual, segon es desprèn de la mencionada denúncia, va entrar a la tenda del primer i va robar-li 45 pessetes que tenia al calaix.

També ha denunciat dos altres xicots, que acompanyaven l'Ortega, Però com que no dona noms ni detalls concrets, no ha estat donada l'ordre de detenció contra ells.

SOFREIX UN ATAC.

A dos quarts de 10 d'ahir vespre, fou assistit a la farmàcia Sola. Ricard Jiménez, de 38 anys, de Lleida, sense domicili a la nostra ciutat, el qual acabava de sofrir un fort atac epilèptic que el deixà sense coneixement.

Una vegada auxiliat, vist el mal estat de la víctima, fou ordenat el seu trasllat a l'Hospital, on ha restat allitat.

AVÍS ALS COMERCIANTS DEL RAM DE L’ALIMENTACIÓ EN PARTICULAR I ALS DETALLISTES EN GENERAL.

Assabentada la Delegació del Consell de Treball que per part d'alguns comerciants s'infringeix el prescrit en l'Acord de la Comissió Mixta del Treball en el Comerç al Detall de la "Província'' de Barcelona de 3 de novembre del 1931, modificat per altre acord del dia 24 del mateix mes i per l'Ordre del Ministre del Treball de 13 de gener del 1932, sobretot en el que es refereix a l'horari que regula el tancament dels comerços del Ram de l’Alimentació, aquesta Delegació local del Consell de Treball fa avinent a tots els propietaris d'establiments de l'esmentat ram i a tots els detallistes en general, que les seves Comissions Inspectores obraran rigorosament amb tots aquells que s'apartin en el més mínim d’allò establert; pels acords i Ordre ministerial de referència.

El que es fa públic en evitació de possibles punicions i molèsties consegüents.

No hay comentarios: