sábado, 28 de diciembre de 2019

El Dia, edició dimecres 1 d’abril de 1.936, pàg. 2


LI ROBEN LA PATENT DEL COTXE.

Josep Valls Utset, de 29 anys, domiciliat a Can Roure, s'ha presentat a la Comissaria de Policia per a denunciar que en el dia d'ahir, va traslladar-se a la nostra ciutat amb el seu cotxe per a complimentar alguns encàrrecs.

Durant l'execució d'un d'aquests i tenint el cotxe parat al carrer de la Mina, quan sortí de la visita, comprovà que mentre havia estat absent, ii havien pres la patent del seu cotxe, ignorant absolutament qui pot haver-la robat.

AQUESTS GOSSOS!.

Ha estat donada l'ordre corresponent, a fi que sigui practicada la recollida del gos propietat de Manuel Garrido, que ahir va mossegar la noieta Isabel Oviedo Zapater  domiciliada al carrer Pardo Bazán, 58.

El gos ingressarà al Parc de desinfecció local on serà sotmès a observació.

DENUNCIA PER GALLINICIDI.

S'ha personat a la Comandància Municipal, Virtuts Fortes Delgado, domiciliada al carrer Ramon Llull, 25, la qual ha donat compte que ahir, dimarts, a la sortida del treball, trobà morta en el pati de la seva casa una gallina que tenia.

Com sigui que sospita quo l'autora de! "crim" és una veïna seva, anomenada Dolors Penyalver, que temps enrere ja n'hi matà una altra, la Fortes ha denunciat la mencionada veïna com a presumpta autora del gallinicidi.

No hay comentarios: