lunes, 13 de julio de 2020

Front, 15 de setembre de 1.936, pàg 2


Notes sindicals:

SINDICAT DE TREBALLADORS SANITARIS

Per avui dimarts, a les deu de la nit en el local de la U. L. S. O.  (U. G. T.),  Milícies Catalanes, 48, queden convocats tots els metges, farmacèutics, llevadores i practicants, per anar a la constitució definitiva del Sindicat de Treballadors Sanitaris (U. G. T.).

SINDICAT DE  CARBONERS

Per tal d'anar definitivament a la constitució del Sindicat de Carboners es convoquen tots els companys del rem a la reunió que tindrà lloc avui, dimarts, o les set de la tarda, en el local social de la U. L. de S. O. (U. G. T.).

A TOTS ELS PORTERS, SERENOS I CONSERGES

A les tres de la tarda de demà dimecres, dia 16, es celebrarà una reunió de tots els porters i serenos de fàbrica i similars i conserges d'entitats, per tal d'anar a la constitució, definitiva de l'organisme sindical que agrupi a tots els elements dispersos d'aquest gremi.

La reunió tindrà lloc en el saló d'actes de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.), Milícies Catalanes, 48. 

REUNIÓ EXTRAORDINARIA DELS FORNERS

El Sindicat d'Obrers Flequers de la U. G. T. ha convocat reunió general extraordinària dels seus afiliats per demà dimecres, dia 16, a les vuit del vespre, en el local social de la U. G. T., Milícies Catalanes, 48 (ex-Círcol Egarenc).

AVIS A UN COMISSIONISTA

El Col·legi d'Agents Comercials d'aquesta ciutat, prego al company Antoni Planas Solà, es serveixi passar amb la brevetat possible per les oficines del Col·legi a l'objecte d'informar-lo d'un assumpte que li interessa.

No hay comentarios: