sábado, 18 de julio de 2020

L’Acció, dissabte 19 de setembre de 1.936 pàg. 2


NOVES DISPOSICIONS DEL COMITÈ D’INDUSTRIA.

EI Comitè d'Indústria vetllant sempre per al millor ordenament de la dida econòmica de la indústria en general, i a l'objecte d'unificar en el possible els preus de facturació de tots i cadascun dels diferents rams i especialitats amb que es subdivideix la indústria tèxtil i del gènere de punt, i evitar competències locals o comarcals que si en altres ocasions podien ésser més o menys justificables, en el moment actual no podem tolerar, ha acordat les següents normes:

Suspendre fins a nova ordre els efectes de la circular data 11 del corrent.

2. Mentre només es decreti per la Conselleria d'Economia la corresponent autorització i unificació de preus, les factures es faran en caràcter provisional, fent constar la reserva, en quant a la possible retroactivitat d'allò que acordi el Consell d'Economia.

3. Totes les factures han d'anar autoritzades pel segell d'aquest Comitè. Els Comitès de Control es faran responsables del compliment estricte de les presents disposicions.

«S. R. L.» —Ahir, divendres dia 18 a les 10 del vespre es celebrà una reunió en els Amics de les Arts, a la qual eren invitades totes les entitats polítiques i socials, per assabentar-los la gran eficàcia que té dit organisme per a l’ajut de tots en general.

AVIS ALS TEIXIDORS AUXILIARS (DRAPAIRES).

Tots ells són convocats pel Comitè a la reunió general extraordinària que tindrà lloc demà diumenge dia 20 a les 10 del matí, per a tractar assumptes d'importància.

Aquesta reunió es celebrarà en la casa del soci Joan Ubach, plaça de Mossèn Cinto Verdaguer 20.

DE LA PASSADA EXPEDICIÓ DE QUEVIURES DELS RABASSAIRES.

Ahir, uns representants de la Unió de Rabassaires, feren entrega al Comitè d'Enllaç Antifeixista, de la quantitat de 3.128'40 pessetes, producte de la subscripció efectuada per aquells companys, uns quants dies enrere. La recapta total dels rabassaires ascendia a 4.344’95 pessetes, però es comprà gran quantitat de tabac, com també hi hagueren altres despeses en l'organització de queviures. En aquesta subscripció hi han contribuït 1.400 persones i a l'expedició de queviures es reberen donatius d'altres 1.600 persones.

El Sindical de Rabassaires dona les gràcies a tots els nostres conciutadans que tan desinteressadament han contribuït a aquesta humanitària obra.

SOCIALITZACIÓ DELS SERVEIS DE POMPES FÚNEBRES.

Amb l'aprovació del Comitè d'enllaç Antifeixista d'aquella localitat, des del dia d'avui, queden socialitzats els serveis de Pompes Fúnebres a la nostra ciutat.

A la vegada s'adverteix al públic, que pels avisos que siguin necessaris per dits serveis, deu avisar-se, de moment, al domicili següent:

Carrer Francesc Ascaso, 4 (Abans Alcalà Zamora)Telèfon 1925.

CAFE BAR MONUMENTAL.

Avui dissabte, dia 18, nit a les 10, concert pro Hospitals de Sang a càrrec dels cantants amateurs Lluis Crispi, tenor: Josep Nasarre, baríton, acompanyats pel mestre senyor Torras amb la col·laboració de la Rondalla del Centre Aragonès, junt amb cantadors de jotes.

ELS RABASSAIRES ES REUNEIXEN.

Demà al matí, la Unió de Rabassaires de la nostra ciutat celebrarà una assemblea al Cinema Doré, en la qual hi son convidats els parcers, masovers, arrendataris i rabassaires en general.

Per la importància de la mateixa hom preveu que aquesta serà en extrem concorreguda.

No hay comentarios: