viernes, 17 de julio de 2020

L’Acció, divendres 18 de setembre de 1.936 pàg. 2


INSTITUT ELEMENTAL DE 2on ENSENYAMENT.

Aquest Institut posa en coneixement dels qui desitgin, fer la matrícula d'ingrés de batxillerat, que està oberta durant els dies 21 al 30 dels corrents, a la Secretaria d'aquest Centre de 10 a 12 del matí.

Per a les altres matrícules, no ha estat dictada encara cap disposició, però podem assegurar que serà feta la convocatòria per a molt aviat.

SINDICAT DE TREBALLADORS SANITARIS (U. G. T.).

Tots els treballadors sanitaris (metges, farmacèutics, llevadores, practicants, infermeres, etc.) podeu passar per la Secretaria de la Unió Local de Sindicats Obrers (U G.T.) Milícies Catalanes, 48, per tal de formalitzar la seva inscripció i enquadrar-los en les seccions respectives.

MOLT IMPORTANT PER A LES ORGANITZACIONS AFECTES A LA U. G. T.

El Secretariat de la Unió Local de Sindicals Obrers U, G. T. fa avinent a totes les organitzacions que estan sota la disciplina de la Unió General de Treballadors de la necessitat que tenen d'enviar al Secretariat de Propaganda i Premsa totes les notes destinades a la premsa i a la ràdio i tots els avisos d'actes a realitzar.

AVIS A TOTS ELS MESTRES OFICIALS DE LA COMARCA.

La Delegació Local de la F.E.T.E, convoca a tots els mestres oficials del Vallés Occidental a una reunió general per a demà dissabte, dia 19 a les quatre de la tarda, en el local social de la Unió General de Treballadors, Milícies Catalanes, 48, per tractar del nomenament de delegats locals i de les ponències que cal organitzar.

BORSA DE TREBALL DE LA F.E.T.E. (U.G.T.)

La Delegació Local de la Federació Catalana de Treballadors de l’Ensenyança F. E. T. E. ha obert una Borsa de Treball per a que tots de professionals de l'ensenyament en tots els seus graus puguin oferir-se per l'obra de cultura que porta a terme l'entitat de cara a l'Escola Nova Unificada.

Cal però que els que vulguin inscriure’s siguin veïns d'aquesta comarca i que acreditin aquells mèrits que vulguin al·legar mitjançant títols i documents.

Per informes cal dirigir-se a les oficines de la F. E. T. E., Cremat 27.

LES ACTIVITATS DELS BOY SCOUTS LOCALS.

Els Boy Scouts de la nostra ciutat, han rebut diversos paquets de roba dels familiars de milicians de la localitat, per tal que aquests siguin tramesos als valents que lluiten al front.

També els vinents dissabte i diumenge, els Boy Scouts de la localitat, efectuaran una recapta de llibres i metàl·lic en diversos llocs de Terrassa.

CAMIONS I COTXES DE TERRASSA PEL FRONT.

En direcció a Alcanyiç, aquesta matinada han partit de Terrassa, 13 camions i dos cotxes de turisme, els quals vehicles, van destinats al front i ja es quedaran en aquell lloc per fer-los servir en allò que sigui necessari.

Conduïen els cotxes, diversos xofers terrassencs, alguns dels quals també es quedaran en aquell lloc. També han marxat per quedar-hi uns 20 milicians d’E. R. de C., els quals aniran a augmentar el nombre de terrassencs concentrats actualment a Alcanyiç.

Bona sort a tots ells.

L'EX-ESGLÉSIA DEL SANT ESPERIT, CONVERTIDA EN GARATGE.

Accedint a la demanda feta per l’organització Obrera local de la C. N. T., el Comitè d’Incautació de la nostra ciutat, ha fet entrega al susdit organisme sindicat de l’ex-església del Sant Esperit, la qual serà habilitada com a garatge.

Per aquest motiu, avui ja han començat els treballs d'habilitació, i dintre d'uns dies, l'ex-església serà convertida en un modern i ampli garatge.

AMICS DE LES ARTS.

EI proper diumenge, dia 20 a les 11 del matí, tindrà floc en els «Amics de les Arts» el sorteig de les obres cedides a profit dels Hospitals de Sang de Catalunya.

En la premsa local de la propera setmana es publicaran els números premiats.

No hay comentarios: