domingo, 5 de julio de 2020

La Veu de Catalunya, 9 de setembre de 1.936, pàg. 9


La Junta del Terrassa F.C., en atenció als constants requeriments de què ha estat objecte per tal que fos prorrogat el període d’admissió de socis sense dret al pagament de la quota d’entrada que assenyalen els Estatuts, ha acordat prorrogar aquest termini per tot el dia 15 del mes que som, per tal que puguin cursar llur inscripció tots aquells que ho desitgin.

A partir de l’expressada data, que ja no serà prorrogada, tornarà a regir per a tota inscripció l’abonament de l’esmentada quota d’entrada.

Per a inscripcions, cada dia, d’onze a una i de quatre a set, a les oficines del Club, instal·lades al Cafè Colom, de la Plaça de la República.

Cada dia, de les deu a les dotze del matí i de les quatre a les set de la tarda, al pati de l’ex local del Centre Social, del carrer de la Fontvella, el P.O.U.M, ha organitzat l’ensenyament de la instrucció militar a tots els seus milicians que l’ignoren.

Les classes es veuen en extrem concorregudes.

El Comitè de Proveïments posa al coneixement de tots els flequers de la ciutat que han de presentar a les seves oficines una nota de l’existència de farina que tinguin al seu respectiu establiment. A més, se’ls adverteix que totes les noves entrades de farina seran requisades.

La nota es fa extensiva als pobles del districte.

Procedent de València arribà a Terrassa una partida de 600 gallines, trameses per la Comissió que el Comitè local de Proveïments havia desplaçat a la dita localitat a tal efecte.
També arribà una important partida de moresc de Lleida, i no es farà esperar gaire una segona remesa d’aquest article.

No hay comentarios: